Απομάκρυνση του SEATRAC από την παραλία της Νέας Χώρας, λόγω εκτεταμένων βλαβών

Κανένα σχόλιο

Στην απομάκρυνση του συστήματος αυτόνομης πρόσβασης ΑΜΕΑ (SEATRAC) από την παραλία της Νέας Χώρας, προχώρησαν τα συνεργεία του Δήμου Χανίων λόγω εκτεταμένων ηλεκτρικών βλαβών που προκλήθηκαν από την πρόσφατη κακοκαιρία.

Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι στον ναυαγοσωστικό πύργο στην παραλία της Νέας Χώρας, θα υπάρχει ειδικό αμαξίδιο προσέγγισης ΑΜΕΑ στη θάλασσα, καθώς δεν  προβλέπεται η επανατοποθέτηση του συστήματος SEATRAC για τη φετινή περίοδο.

Αν και πρόκειται για την τρίτη φορά που το εν λόγω σύστημα αυτόνομης πρόσβασης έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, τα συνεργεία του Δήμου Χανίων το επισκεύαζαν άμεσα, ώστε να μην υπάρξει μεγάλο διάστημα που θα σταματήσει να εξυπηρετεί τα άτομα που το χρησιμοποιούσαν.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live