Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Χανίων,σε σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας

Κανένα σχόλιο

Η Νομαρχιακή Επιτροπή και οι Τοπικές Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ Χανίωνως ελάχιστο δείγμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στην Τουρκία και τη Συρία, συγκέντρωσαν υλικό ανθρωπιστικής βοήθειας, το οποίο εστάλη χθες, από τα κεντρικά γραφεία του κόμματος στα Χανιά.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν περιλαμβάνουν ιατροφαρμακευτικό υλικό, κλινοσκεπάσματα και συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, σε μια προσπάθειαέμπρακτης συμπαράστασηςτων σεισμόπληκτων αλλά και ουσιαστικής συνδρομήςστην προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, πανελλαδικά.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live