Αποχώρησε ο Κατρούγκαλος από το Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας μετά από παρέμβαση του ΠΑΜΕ | Φωτό-Βίντεο

1 Σχόλιο

Μεγάλη ένταση επικράτησε νωρίτερα στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας όταν μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου συγκεντρώθηκαν με σκοπό να εμποδίσουν την διεξαγωγή της ενημερωτικής εκδήλωσης για το ασφαλιστικό με τη συμμετοχή του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ στράφηκαν κυρίως κατά της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, ζητώντας την άμεση σύγκλησή του ΔΣ, ώστε να παρθεί απόφαση για αποχώρηση του υπουργού.

Μετά από αρκετή ώρα διαμαρτυρίας, ο υπουργός Εργασίας αποχώρησε κατευθυνόμενος προς το ξενοδοχείο Rex, όπου είχε συνάντηση με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στον υπουργό και τους συνδικαλιστές, δεν υπήρξε κάποια ένταση, ενώ ο υπουργός φαίνεται σε ένα από τα βίντεο, να ζητά από τους αστυνομικούς να φύγουν και πως «δεν υπάρχει λόγος να βρίσκονται εδώ». Βέβαια, η αποχώρησή του, συνοδεύτηκε από έντονες αποδοκιμασίες.

"Sponsored links"

eleftheriaonline.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Ilias

    Έτσι πρέπει να παλεύει ο Ελληνικός Λαός,συσπειρώνοντας τα Ταξικά Σωματεία του κλάδου του για να βάλει πλάτη σε αυτή τη καταιγίδα που έρχεται!

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις