20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

“Απόβαση” επισκεπτών στην Κρήτη… για να κάνουν Πάσχα στο χωριό – Tι δείχνουν τα στοιχεία από Μινωικές – ΑΝΕΚ

Ημερομηνία:

Όπου φύγει φύγει φέτος για τις πασχαλινές διακοπές οι Έλληνες με τις προκρατήσεις να κυμαίνονται ακόμα και στο 100% σε δημοφιλείς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα.

Ύστερα από δύο χρόνια εγκλεισμού λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας το ενδιαφέρον για αποδράσεις σε κοντινούς αλλά και μακρινούς προορισμούς επανακάμπτει δυναμικά. Από τους προορισμούς αυτούς δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει η Κρήτη.

Όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταγραφεί μία “απόβαση” επισκεπτών προς το νησί προκειμένου οι ταξιδιώτες να κάνουν Πάσχα στο χωριό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες αναμένουν για τις επόμενες ημέρες αυξημένες πληρότητες στα πλοία με τον αριθμό των επισκεπτών να είναι πολύ υψηλότερος σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το Ράδιο Κρήτη οι Μινωικές Γραμμές αναμένουν πληρότητες μέχρι και 90% ενώ ο αντίστοιχος αριθμός για τις ΑΝΕΚ Lines αναμένεται να φτάσει το 80%.

Πρόβλημα με τις καμπίνες

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη καταγράφεται πρόβλημα στην εξεύρεση καμπινών καθώς λόγω του ότι η πληρότητα στα πλοία έχει επανέλθει στο 100% αρκετοί είναι εκείνοι που αναζητούν καμπίνες έτσι ώστε να μην συνωστίζονται με τον υπόλοιπο κόσμο σε διαδρόμους και σαλόνια των πλοίων.

Πληρότητα και στις πτήσεις

Από την απόβαση των επισκεπτών στην Κρήτη ενόψει Πάσχα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και εκείνοι που θα … πετάξουν προς το νησί.

Οι αεροπορικές εταιρείες αναμένουν και εκείνες αυξημένες πληρότητες στα αεροσκάφη τους ενώ πολλοί, όπως φαίνεται θα κλείσουν εισιτήρια την τελευταία στιγμή.

Όπως δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη, η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Υποθέσεων της Aegean Airlines κ. Μαρίνα Σπυριδάκη, το μεγαλύτερο κύμα των επισκεπτών αναμένεται να καταγραφεί την Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη με την πληρότητα στα αεροσκάφη της εταιρείας να είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Όπως λέει η κ. Σπυριδάκη, παρατηρείται επίσης η τάση, πολλοί από εκείνους που θα πετάξουν προς το νησί για τις ημέρες του Πάσχα, να έχουν παρατείνουν την διαμονή τους στο νησί ακόμα και για μετά την Πρωτομαγιά.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ