Από το ξεπούλημα της Ολυμπιακής στο «ξελάσπωμα» της Aegean | Βίντεο

1 Σχόλιο

Από τον Χρήστο Αβραμίδη και τον Αλέξανδρο Λιτσαρδάκη για το INFO-WAR.

Η ιστορία των αερομεταφορέων σε λιγότερο από τρία λεπτά: από το 2009 και το ξεπούλημα της Ολυμπιακής στην Aegean, μέχρι το 2020 όπου η Aegean κινδυνεύει με πτώχευση και το κράτος μελετά το «ξελάσπωμά» της, μοιράζοντας τα ιδιωτικά της χρέη στους πολίτες, που όμως δεν έχουν μοιραστεί τα κέρδη της.

"Sponsored links"

Δείτε το βίντεο:

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ

    ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ…ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ AEGEAN..ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΙΣΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ AEGEAN….ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΙ;;;ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ;; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ….ΓΙΑΤΙ…..ΔΙΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΑΣΘΜΙΣΤΕΙ.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live