14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Από το Ρέθυμνο οι δυο νεκροί του φρικτού τροχαίου στην Μεσαρά

Ημερομηνία:

Σοκάρουν οι εικόνες από το τροχαίο με τους δύο νεκρούς και δύο τραυματίες που, όπως έγραψε το Cretalive, έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή της Μεσαράς, με την σφοδρή σύγκρουση δύο αυτοκινήτων στο δρόμο Τυμπάκι – Αγία Γαλήνη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τόσο ο 44χρονος οδηγός του ενός οχήματος, όσο και ο 80χρονος οδηγός του δεύτερου κατάγονταν από το ν. Ρεθύμνου.

Ο πρώτος από το Σπήλι και ο δεύτερος από τον Πλάτανο Αμαρίου.

Την ίδια ώρα, οι δύο γυναίκες, που επέβαιναν ως συνοδηγοί στα δύο οχήματα και όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης “εκτοξεύτηκαν” έξω από αυτά, μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείου.

Η 33χρονη σύζυγος του 44χρονου και η 76χρονη σύζυγος του 80χρονου, σύμφωνα με όσα είπε στο Cretalive ο Διοικητής του Βενιζελείου κ. Κώστας Τερζάκης, νοσηλεύονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με πολλαπλά κατάγματα σε όλο τους το σώμα.

Ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας τους θα κριθεί αν θα μπουν χειρουργείο.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο διερευνώνται από την αστυνομία.

Χαρακτηριστικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης, είναι αυτό που δήλωσε στο “Διαsosτε τη Μεσαρά” ιδιοκτήτης θερμοκηπίου που βρίσκεται σε μεγάλη απόσταση από το σημείο του τροχαίου, ότι άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο “σαν έκρηξη βόμβας” που τον έκανε να βγει τρέχοντας στο δρόμο όπου πιο κάτω αντίκρυσε φριχτές εικόνες…

552345

Φωτογραφίες και βιντεο από Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά της Ηλείας – Αισθητός και στα Χανιά

Δύο σεισμοί 5,7 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών σημειώθηκαν το...

Σουδιανός δρόμος: Από αψίδα του θριάμβου σε νεκροταφείο δέντρων | Φωτός

Πριν λίγες ημέρες παρουσιάσαμε φωτογραφίες από την κατάντια στον...

Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας προς την κυβέρνηση με 159 «όχι»

Ολοκληρώθηκε η τριήμερη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής επί...