19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Αργυρούπολη: «Χρωστούσα σε τοκογλύφους» – Εμπλέκεται σε άλλες δύο ληστείες ο εν ενεργεία Συνταγματάρχης

Ημερομηνία:

Άλλες δύο φορές είχε «χτυπήσει» τράπεζες ο 53χρονος εν ενέργεια συνταγματάρχης, που συνελήφθη το πρωί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας μετά από ληστεία σε τράπεζα στην Αργυρούπολη.

Στη μια από αυτές που σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη στις 7 Οκτωβρίου, κάμερα ασφαλείας, είχε αποτυπώσει τη δράση του.

Φορώντας γάντι στο ένα χέρι, κρατάει και πάλι χειροβομβίδα απειλώντας τον υπάλληλο του υποκαταστήματος.

Με το άλλο χέρι του δίνει μια σακούλα και του ζητάει να βάλει μέσα τις εισπράξεις από το ταμείο. Στο πρόσωπο του φοράει μάσκα για τον κορονοϊό.

Με πανομοιότυπο τρόπο έδρασε λίγο μετά τις 09:40 το πρωί εισβάλοντας σε τράπεζα στην Αργυρούπολη από όπου άρπαξε 2.500 ευρώ, ενώ το ίδιο είχε κάνει και στο Παλαιό Φάληρο.

Όπως είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, είχε χρέη σε τοκογλύφους.

Ο 53χρονος υπηρετεί σε Μονάδα Διοικητικής Μέριμνας του Οικονομικού Σώματος και τους τελευταίους μήνες δεν ασκούσε καθήκοντα, καθώς το αρμόδιο συμβούλιο έκρινε ότι πρέπει να αποστρατευτεί λόγω πλήθους ποινών και οικονομικών ατασθαλιών.

Από τη ληστεία στην Αργυρούπολη στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Ο 53χρονος άνδρας, εν ενέργεια συνταγματάρχης του στρατού, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

Όπως διαπιστώθηκε δεν είναι σεσημασμένος και, σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε, προχώρησε στη ληστεία λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Ο ληστής μπήκε ως πελάτης σε υποκατάστημα στη συμβολή των οδών Γερουλάνου και 3ης Σεπτεμβρίου στις 09:41 το πρωί, εμφάνισε ξαφνικά μια… χειροβομβίδα ακινητοποιώντας τους έντρομους υπαλλήλους και τους πελάτες που βρίσκονταν στον χώρο.

Αφού άρπαξε περίπου 2.500 ευρώ από τα ταμεία, εξαφανίστηκε πεζός από το σημείο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Μητέρα Ιάσονα Λαλαούνη: Οργή για την δικαστική απόφαση – «Ούτε το δίπλωμα δεν του αφαίρεσαν»

Οργισμένη είναι η μητέρα του Ιάσονα Λαλαούνη από την απόφαση του δικαστηρίου, για τον αστυνομικό...

ΣΥΡΙΖΑ: Βουλευτές και υποψήφιοι ευρωβουλευτές ζητούν την καρατόμηση του Κασσελάκη Νο2…

Άνω – κάτω κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το προσκλητήριο του…Κασσελάκη Β’...

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...