Αρνήθηκε η Μεγάλη Βρετανία το αίτημα της Ρωσίας για έκτακτη σύγκληση του ΣΑ του ΟΗΕ για τα γεγονότα στην Μπούτσα

Κανένα σχόλιο

Η Ρωσία θα ζητήσει ξανά τη Δευτέρα την έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλεία των Ηνωμένων Εθνών για να συζητηθεί αυτό που η ίδια χαρακτηρίσει ως “προβοκάτσια” του Ουκρανικού στρατού στην περιοχή Μπούτσα, είπε η εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Εξωτερικών τη Ρωσία κ. Μαρία Ζαχάροβα.

“Χθε, η παρούσια προεδρία των Ηνωμένων Εθνών, η Μεγάλη Βρετανία, σε αρμονία με τις χειρότερες παραδόσεις της ως χωρα, αρνήθηκε για ακόμα μια φορά να συναινέσει στην πραγματοποιηση Συμβουλίου Ασφαλεία για οσα εξελίχθηκαν στην περιοχη Μπούτσα. Σήμερα, η Ρωσία θα απαιτήσει ξανα από το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών να συναντηθούν για να συζητήσουν τις εγκληματικές προβοκάτσιες του Ουκρανικού στρατού και ριζοσπαστών που υπάρχουν στην πόλη”, είπε η Ζαχάροβα.

tass.com

"Sponsored links"

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live