Αρναουτάκης: Αξιοποιούμε όλους τους πόρους και δεν θα αφήσουμε να χαθεί ούτε ένα ευρώ

Κανένα σχόλιο

Στη στόχευση της Περιφέρειας Κρήτης που είναι η αξιοποίηση των πόρων και  να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από την αναπτυξιακή διαδικασία του νησιού, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης μιλώντας σήμερα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Στην έναρξη της συνεδρίασης, ο κ. Αρναουτάκης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και αντάλλαξε ευχές με τους εκπροσώπους των παρατάξεων και όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου εκφράζοντας τους παράλληλα τις ευχαριστίες του για την καλή συνεργασία που υπάρχει  στην προώθηση και  στήριξη του έργου της Περιφέρειας Κρήτης που είναι προς όφελος του Κρητικού λαού.

Ο Περιφερειάρχης παράλληλα αναφέρθηκε στην καλή πορεία των εκτελούμενων έργων, ότι, η απορροφητικότητα στο ΕΣΠΑ φθάνει το 90% και ότι ο  στόχος της Περιφέρειας συνεχίζεται με την αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων που  έχει στη διάθεσή της η Περιφέρεια Κρήτης ώστε  να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από την αναπτυξιακή διαδικασία στο νησί.

"Sponsored links"

arnaoutakis

Ο κ. Αρναουτάκης επίσης ανέφερε ότι, η Περιφέρεια υπέβαλε αίτημα 60 εκατομμυρίων ευρώ στο ταμείο ανάκαμψης για παρεμβάσεις στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Κρήτης και ήδη όπως ανέφερε εγκρίθηκε το ποσό των 39,5 εκατομμυρίων ευρώ και αναμένεται και η έγκριση του υπολοίπου ποσού.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live