Αυξήθηκαν οι νοσηλείες για κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

157 είναι, σήμερα, Δευτέρα 29 Μαρτίου, οι ασθενείς που έχουν προσβληθεί από την covid-19 και παραμένουν νοσηλευόμενοι με τους 124 να βρίσκονται σε κλινικές και τους υπόλοιπους 33 να δίνουν τη δική τους μάχη στις ΜΕΘ, με τους 32 εκ αυτών να είναι διασωληνωμένοι. Ο αριθμός είναι αυξημένος σε σχέση με την περασμένη Παρασκευή, που νοσηλεύονταν 140 ασθενείς.

Από τα νοσοκομεία του νησιού, μόνο αυτό της Νεάπολης παραμένει χωρίς ασθενείς με covid.

Οι νοσηλείες ανα νοσοκομείο

"Sponsored links"

Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται 42 ασθενείς, 31 στην κλινική covid και 11 στη ΜΕΘ, με τους 10 εξ αυτών να είναι διασωληνωμένοι. 42 ασθενείς και στο Βενιζέλειο, 31 σε κλινική covid και 11 – διασωληνωμένοι όλοι – στη ΜΕΘ.

Στο Νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται 51 ασθενείς με τους 41 να βρίσκονται στην κλινική και 10, διασωληνωμένοι, στη ΜΕΘ.

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται συνολικά 13 ασθενείς, όλοι στην κλινική covid.

Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, νοσηλεύονται 6 ασθενείς εκ των οποίων ένας βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, ενώ οι άλλοι 5 νοσηλεύονται στην κλινική Covid του νοσοκομείου.

Στο Νοσοκομείο Σητείας, νοσηλεύονται 2 ασθενείς στη κλινική Covid, ένας στην Ιεράπετρα, επίσης στην κλινική Covid.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live