Αυτή είναι η νέα φοιτητική εστία του Πολυτεχνείου Κρήτης | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Η Φοιτητική Εστία βρίσκεται εντός της Πολυτεχνειούπολης, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Πoλυτεχνείου Κρήτης στα Κουνουπιδιανά Ακρωτηρίου Χανίων. Αποτελείται από συγκρότημα κτιρίων που κατασκευάστηκαν σε τρεις διαφορετικές φάσεις. Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα και διαθέτουν κλιματισμό, ατομικό λουτρό, τηλέφωνο με δυνατότητα εισερχόμενων κλήσεων και χρήσης χρονοκάρτας, καθώς και ενσύρματη και ασύρματη σύνδεση με το διαδίκτυο (Internet).

Α’ Φάση Φοιτητικής Εστίας (1993)

Το συγκρότημα της Α’ φάσης παρέχει τη δυνατότητα στέγασης σε 76 φοιτητές (72 μονόκλινα και 2 δίκλινα δωμάτια). Στους 11 επιμέρους πυρήνες υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι με καθιστικά, πλυντήρια, ψυγεία και πολυκούζινα.

"Sponsored links"

Β’ Φάση Φοιτητικής Εστίας (2018, 2019)

Το συγκρότημα της Β’ φάσης έχει παραδοθεί και παρέχει τη δυνατότητα στέγασης σε 60 φοιτητές (60 μονόκλινα δωμάτια). Στους 4 επιμέρους πυρήνες και σε κάθε έναν από τους 3 ορόφους υπάρχει κοινόχρηστος χώρος με καθιστικό, πλυντήριο, ψυγείο και κουζίνα.

Γ’ Φάση Φοιτητικής Εστίας (2021)

Το συγκρότημα της Γ’ φάσης παραδίδεται το καλοκαίρι του 2021. Αρχιτεκτονικά είναι ίδιο με το συγκρότημα της Β’ Φάσης, ωστόσο θα περιλαμβάνει 8 επιμέρους πυρήνες και θα παρέχει τη δυνατότητα στέγασης σε 168 φοιτητές (72 μονόκλινα και 48 δίκλινα δωμάτια).

Στους ενεργούς προπτυχιακούς φοιτητές, εφόσον δεν προέρχονται από κατάταξη ή δεν είναι ήδη κάτοχοι πτυχίου, παρέχεται δωρεάν στέγαση, υπό ορισμένες προϋποθέσεις που αφορούν στην ατομική και στην οικογενειακή τους κατάσταση, όπως αυτές ορίζονται στον Κανονισμό Στέγασης (2020) που έχει εγκριθεί από τη Σύγκλητο του Πολυτεχνείου Κρήτης. Η διάρκεια του δικαιώματος στέγασης είναι το πολύ ενός (1) έτους και μπορεί να ανανεώνεται με νέα αίτηση του ενδιαφερομένου φοιτητή. Λεπτομέρειες για τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις για την παροχή δωρεάν στέγασης, παρέχονται στη σχετική ειδική σελίδα, όπου μπορείτε να βρείτε και τα τρέχοντα όρια εισοδήματος.

Δείτε φωτογραφίες:

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live