15.8 C
Chania
Monday, December 11, 2023

Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι με τον Λευτέρη Κοπάση στα Σφακιά

Ημερομηνία:

O Λευτέρης Κοπάσης, Υποψήφιος Δήμαρχος Σφακίων με την παράταξη ‘’ΣΦΑΚΙΑΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ’’ , σε μήνυμά του αναφέρει”Αγαπητοί φίλοι και συνεπαρχιώτες Σφακιανοί με προσήλωση στο όραμά μας για τα Σφακιά που θέλουμε, με ενθουσιασμό με εντιμότητα και βαθιά πεποίθηση για όσα μπορούμε να πετύχουμε είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Σφακίων, επικεφαλής της παράταξης ‘’ΣΦΑΚΙΑΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ’’, συνεχίζοντας το έργο της σημερινής Δημοτικής Αρχής και του Μανούσου Χιωτάκη, διεκδικώντας την ψήφο σας στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Είμαστε το πρώτο “κύμα” συνοδοιπόρων, καταξιωμένων έμπειρων και νέων Σφακιανών με πάθος για μια μεγάλη ιδέα για τον τόπο μας για την συγκράτηση και την επάνοδο των κατοίκων στον πιο αραιοκατοικημένο Δήμο της Κρήτης.

Η δική μας πρόταση διακυβέρνησης, που θα εξειδικευτεί σταδιακά, συνοψίζεται σε τέσσερα +1 σημεία, αξιοποιώντας τις μελέτες και τα έργα που έχουν πετύχει ο Δήμος και η Περιφέρεια για τα Σφακιά :

Α. Επενδύουμε στην κατοικησιμότητα, με κορωνίδα το πολυδύναμο κέντρο υγείας και την ποιότητα ζωής στις γειτονιές με αναπλάσεις, αθλητικές εγκαταστάσεις και την φροντίδα τους.

Β. Βελτιστοποιούμε τη διαχείριση των υδατικών πόρων, των βιολογικών, των αστικών απορριμμάτων και της κυκλικής οικονομίας, προωθούμε τα σχέδια αναπλάσεων, την προστασία της ποιότητας των ακτών.

Γ. Αναδεικνύουμε με εξωστρέφεια την βαριά ιστορική κληρονομιά μας και τα μνημεία του τόπου μας με στόχο την  διασύνδεση της Παιδείας, του Πολιτισμού και της Κοινωνικής Συνοχής.

Δ. Ενισχύουμε την τοπική επιχειρηματικότητα σε όλο το εύρος της αγροδιατροφής  και των μορφών τουρισμού με αναβάθμιση της τοπικής ανταγωνιστικότητας, και έμφαση στην πολιτική προστασία με το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και την δημιουργία Κέντρου Εντοπισμού και Διάσωσης.

+1. Προσδιορίζουμε τις αναγκαίες υποδομές με το ‘’Στρατηγικό Αναπτυξιακό Σχέδιο για τα Σφακιά’’ για την αξιοποίηση των τοπικών χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων αλλά και των πρωτοβουλιών για τον ορεινό όγκο και το θαλάσσιο μέτωπο, του μοναδικού φυσικού τοπίου της μαδάρας, του δάσους, των φαραγγιών και των σπηλαίων, των οικοτόπων και των ακτών.

Εργαλεία μας η ψηφιακή οργάνωση του Δήμου, η Κοινωφελής Επιχείρηση και το Κέντρο Κοινότητας, η ενισχυμένη Τεχνική Υπηρεσία και η συμμετοχή σε Αναπτυξιακό Οργανισμό, η Ενεργειακή Κοινότητα με έδρα τα Σφακιά, το μουσείο Μπικουβάρη και η διασύνδεσή του, ο φορέας προβολής αξιοποίησης συντήρησης των πεζοπορικών διαδρομών,  οι συνέργειες με τον ΟΑΚαε της Δημοτικές και τις επιχειρήσεις της Περιφέρειας, οι διβαθμικές και διαδημοτικές συνεργασίες, ο ΟΦΥΠΕΚΑ, τα Επιμελητήρια το Πολυτεχνείο το ΜΑΙΧ και τα Πανεπιστήμια της Κρήτης, η Πολιτική Προστασία, οι Απόδημοι και οι Ενώσεις μας».

«Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν πέρασαν, θα’ ρθουν, θα περάσουν.

Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί». (Παλαμάς)

Με τιμή στους ανθρώπους και τον τόπο μας και πάθος για όσα μπορούμε να πετύχουμε

Λευτέρης Κοπάσης, Περιφερειακός Σύμβουλος, μέλος Οικονομικής Επιτροπής Περιφέρειας  Κρήτης. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός MSc του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, πρώην πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Διευθύνων Σύμβουλος. Πρώην πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου τμήμα δυτικής Κρήτης. Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων και Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου. Πρώην διευθύνων σύμβουλος ΔΕΔΙΣΑ και πρώην πρόεδρος πανελληνίου δικτύου ΦΟΔΣΑ. Πρώην μέλος επιτροπής παρακολούθησης Επιχειρησιακού Προγράμματος Κρήτης, Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης, Ιδρύματος «Ελευθέριος Βενιζέλος», Εταιρείας Αξιοποίησης Περιουσίας Πολυτεχνείου Κρήτης, Ινστιτούτου Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων. Πρώην πρόεδρος Ένωσης Σφακιανών Νομού Χανίων.

Υποψήφιος Δήμαρχος Σφακίων

"google ad"

Λευτέρης Κοπάσης του Νικολάου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός MSc ΟΑΚαε, Περιφερειακός Σύμβουλος”

Το πρώτο κύμα συνοδοιπόρων της παράταξης ‘’ΣΦΑΚΙΑΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ’’

Αγγελάκη Μαρία του Νικολάου, Αγρότισσα
Αθητάκης Μανώλης του Νικολάου, Σύμβουλος Ακινήτων
Βρανάς Γιώργος του Ανδρέα, Αγρότης
Βυζηράκης Γιώργος του Μιχαήλ, Αγρότης Κτηνοτρόφος
Γιαννακάκης Χρήστος του Στυλιανού, Επιχειρηματίας
Γιαννουλάκης Σταύρος του Νικολάου, Αγρότης
Δεληγιαννάκη Μανωλία του Μιχαήλ, Οικιακά
Κοπασάκης Ευτύχης του Νικολάου, Δημόσιος Υπάλληλος Συνδικαλιστής
Κοπάσης Μανώλης του Νικολάου, Επιχειρηματίας
Κριαρά Γιάννα του Ανδρέα, Λογίστρια
Λεδάκης Γιώργος του Νικολάου, Αγρότης
Μανούσακα Ασημένια του Ιωσήφ, Ξενοδόχος
Μανουσέλης Νίκος του Νικολάου, Επιχειρηματίας
Μπαϊλάκης Νεκτάριος του Ιωσήφ, Αγρότης Κτηνοτρόφος
Μπραουδάκης Γιάννης του Νικολάου, Επιχειρηματίας
Νικολουδάκης Εμμανουήλ του Ιωάννη, Αγροτοκτηνοτρόφος
Οικονομάκης Σταύρος του Σταύρου, Επιχειρηματίας
Ποποδάκη Ψαράκη Ιωάννα του Ιωσήφ, Συνταξιούχος
Ριτζάκης Κανάκης του Ανδρέα, Συνταξιούχος
Σταματάκης Παύλος του Στυλιανού, Επιχειρηματίας
Σφηνιά Αφροδίτη του Ιωσήφ, Χειρ Οδοντίατρος
Τζατζιμάκης Ιωάννης του Ιωσήφ,  Πυροσβέστης
Τζιρτζιλάκης Ευτύχης του Αριστείδη, Οικονομολόγος Επιχειρηματίας
Τζωρτζάκης Εμμανουήλ του Ιωάννη, Γυμναστής
Ψαρουδάκης Σταύρος του Μιχαήλ, Επιχειρηματίας

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ