Αυτοψία Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη και εκπροσώπων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων στο εργοτάξιο της Δημοτικής Αγοράς

Κανένα σχόλιο

Aύριο Πέμπτη, 13/10 στις 10:30 πμ θα πραγματοποιήσουν αυτοψία στο εργοτάξιο της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης και η Προϊσταμμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Χανίων, Ελένη Παπαδοπούλου.

Στην αυτοψία θα παραβρεθούν και στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου Χανίων και της τοπικής Εφορείας Αρχαιοτήτων.

 

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live