Αυτοψία Παπαδογιάννη – Καλογερή, στην λιμνοδεξαμενή του Ομαλού

Κανένα σχόλιο

Αυτοψία στο χώρο της λιμνοδεξαμενής του Ομαλού, πραγματοποίησαν από κοινού την Κυριακή 7/8 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, Άρης Παπαδογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής.

Με αφορμή την επικείμενη έναρξη της περιόδου δοκιμαστικής λειτουργίας της εγκατάστασης, κατά την τρέχουσα αρδευτική περίοδο, οι φορείς που εμπλέκονται στην διαχείριση της στην παρούσα φάση, ο Ο.Α.Κ. και η Αντιπεριφέρεια Χανίων, μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών τους, συντονίζονται , για την καλύτερη δυνατή λειτουργία, του σημαντικού αυτού έργου υποδομής, για την ευρύτερη περιοχή.

Στην αυτοψία συμμετείχαν ακόμη, ο Διευθυντής Υδραυλικών Έργων του Ο.Α.Κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης καθώς και ο ανάδοχος του έργου, Χαράλαμπος Παντελάκης.

"Sponsored links"

Υπενθυμίζεται ότι το έργο βρίσκεται στην φάση της προσωρινής παραλαβής, το σχετικό πρωτόκολλο διοικητικής παραλαβής προς χρήση το είχε πρόσφατα υπογράψει στα Χανιά ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης και η πρώτη περίοδος λειτουργίας του, αναμένεται να ξεκινήσει εντός των επόμενων ημερών.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live