Αυτοψία Τ. Βάμβουκα σε σχολικές μονάδες του Δήμου

Κανένα σχόλιο

Αυτοψία πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, σήμερα, Τρίτη 5/9/2017, στις εργασίες, που εκτελούνται από τον Δήμο στο 9ο Νηπιαγωγείο Χανίων καθώς και στο σχολικό συγκρότημα (6ο Γυμνάσιο, 4ο Λύκειο) της Αμπεριάς, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργο Ξανθουδάκη, τους Προέδρους Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου, Νίκο Βλαζάκη και Αντώνη Βαρδάκη αντίστοιχα, και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.

“Ως δημοτική αρχή δίνουμε προτεραιότητα στα ζητήματα, που αφορούν την ασφαλή απασχόληση των παιδιών μας, με έμφαση στις πρώτες βαθμίδες της εκπαίδευσης, παρά τους πενιχρούς μας πόρους και τις περικοπές, που έχουν γίνει από το κεντρικό κράτος. Εργαστήκαμε αρχικά στα Νηπιαγωγεία σε διάφορες Ενότητες του Δήμου μας, με εξωτερικούς χώρους παιχνιδιού, που στη συντριπτική πλειοψηφία τους παρέμεναν ασφαλτοστρωμένοι, εγκαθιστώντας βασικές υποδομές, ώστε οι χώροι αυτοί να γίνουν ασφαλείς και λειτουργικοί.

Παράλληλα, μέσω των Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται εργασίες συντηρήσεων και επισκευών των σχολικών μονάδων, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι μέχρι την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

"Sponsored links"

Στο μεταξύ, η προσπάθειάς μας για την οριστική επίλυση χρόνιων προβλημάτων σχολικής στέγης του Δήμου μας, με την πρόταση μας για ένταξη και κατασκευή οκτώ σχολικών μονάδων, μέσω Σ.Δ.Ι.Τ., βρίσκεται στο τελικό στάδιο υπογραφής από τους αρμόδιους Υπουργούς. Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα σε αρκετές περιοχές του Δήμου μας και εργαζόμαστε μεθοδικά και στοχευμένα για την επίλυσή τους”.

Από την πλευρά της η Προϊσταμένη του 9ου Νηπιαγωγείου Χανίων, Μαρία Μπλαζάκη, εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τη δημοτική αρχή των Χανίων για τις εργασίες διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του Νηπιαγωγείου, ένα αίτημα, που είχε διατυπωθεί εδώ και πολλά χρόνια, η υλοποίηση του οποίου όμως ήταν απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία του σχολείου. Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο σχολείο έως την έναρξη της σχολικής  χρονιάς θα έχει τοποθετηθεί ο τάπητας ασφαλείας.

Επισημαίνεται ότι ήδη εκτελέστηκαν ή είναι σε εξέλιξη σημαντικές παρεμβάσεις σε σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live