15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Αυτός είναι ο οδηγός που παρέσυρε και εγκατέλειψε την 21χρονη Χανιώτισσα στη Θεσσαλονίκη – Σεσημασμένος και γνωστός στην αστυνομία

Ημερομηνία:

Μία ανάσα από τη σύλληψη του ασυνείδητου οδηγού που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την 21χρονη και την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο οδηγός του μοιραίου οχήματος έχει ταυτοποιηθεί, είναι ένας σεσημασμένος 30χρονος Αλβανός και αναζητείται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο να είναι και ο ιδιοκτήτης του ΙΧ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μαζί του στο αυτοκίνητο βρισκόταν μια νεαρή κοπέλα.

Ο 30χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υπόθεση ναρκωτικών. Είχε συλληφθεί με μεγάλη ποσότητα χασίς και αποφυλακίστηκε υπό όρους.


Η Αστυνομία δίνει μάχη για να τον εντοπίσει, ενώ εικάζεται ότι θα επιχειρήσει να διαφύγει στην Αλβανία.

Σύμφωνα με το thestival.gr, το αυτοκίνητο δεν ανήκει στον ίδιο, όπως αποκάλυχψε η έρευνα των αστυνομικών της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ιδιοκτήτης του οχήματος είναι ένας 44χρονος Έλληνας, ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών και για ενδοοικογενειακή βία. Μέχρι στιγμής παραμένει άφαντος.

Μάλιστα χθες (23/11), σύμφωνα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, έγιναν δύο προσαγωγές υπόπτων χωρίς όμως να προκύψει κάτι και αφέθησαν ελεύθεροι.

Το αυτοκίνητο που χτύπησε την νεαρή κοπέλα εντοπίστηκε λίγο μετά από τη φονική παράσυρση τα ξημερώματα της Τρίτης (22/11), εγκαταλελειμμένο, χωρίς πινακίδες και με σπασμένο παρμπρίζ, στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, πριν την έξοδο για Νεάπολη, στο ρεύμα προς δυτικά, με τον ίδιο να παραμένει άφαντος.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό, ότι η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τις πινακίδες του οχήματος, που σημαίνει ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr, ο κάτοχος του αυτοκινήτου στην κατάθεσή του σημείωσε ότι γνωρίζει τον οδηγό και ότι έβγαιναν συχνά μαζί.

Ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτήματα που εγείρονται για τους λόγους που του έδωσε το αυτοκίνητο, στη μία και μισή το βράδυ. Συγκεκριμένα, ο κάτοχος υποστήριξε ότι έδωσε τη Δευτέρα τα κλειδιά για δοκιμή στον 30χρονο οδηγό, καθώς είχαν προσυμφωνήσει ότι θα το αγοράσει την επόμενη μέρα, δηλαδή την Τρίτη.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση, ο οδηγός που αναζητείται πήρε το αυτοκίνητο να το οδηγήσει για κάποιες μέρες και πριν το ατύχημα του είπε ότι θα το αγοράσει. Όπως είπε μάλιστα ο ιδιοκτήτης στους αστυνομικούς, είχαν δώσει ραντεβού για την επόμενη μέρα όπου θα του έδινε τα χρήματα ώστε να γίνει η μεταβίβαση. Ωστόσο στο ραντεβού αυτό, όπως τόνισε, δεν εμφανίστηκε ποτέ, καθώς στους ενδιάμεσους χρόνους προέκυψε το τροχαίο.

Είχε αγοράσει το αμάξι πριν δύο μήνες

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο κάτοχος δήλωσε επίσης στην κατάθεσή του ότι είχε αγοράσει το αμάξι πριν από δύο μήνες για τη σύντροφό, η οποία όμως τελικά δεν το ήθελε και αποφάσισε να το πουλήσει. Έτσι, το μετέφερε στον 30χρονο Αλβανό, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την επιθυμία να το αγοράσει εκείνος.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...