16.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Αυτός είναι ο 66χρονος λαχειοπώλης που πέθανε στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα στον Κλαδισσό

Ημερομηνία:

Τις τελευταίες ημέρες κυριάρχησαν στα μέσα ενημέρωσης οι αναφορές για τον θύτη του φρικτού τροχαίου στον Κλαδισσού σύμφωνα με τις οποίες ο λόγος που εγκατέλειψε το θύμα του και παρουσιάστηκε 2 ημέρες μετά την παρέλευση του αυτοφώρου σχετίζονταν με ένα “απίστευτο παιχνίδι της μοίρας” αφού και η μητέρα του είχε πεθάνει πριν χρόνια από τροχαίο και αυτό είχε επηρεάσει την ψυχολογική του κατάσταση.

Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση και ο Πανελλαδικός σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα που με αφορμή το γεγονός  ζητά την άμεση κατάργηση του άρθρου 43 του ΚΟΚ σύμφωνα με το οποίο επιβάλλονται πλημμεληματικού μόνο χαρακτήρα ποινές για την εγκατάλειψη θυμάτων τροχαίων.

Με όλα αυτά όμως και την τροπή που πήρε η συζήτηση, λίγοι μίλησαν για το 66χρονο θύμα ο οποίος ήταν ένας γνωστός και πολύ αγαπητός άνθρωπος των Χανίων.

Ο “Μαρίνος” όπως ήταν γνωστός στην πόλη, έβγαζε τα προς το ζειν από τη “λοταρία που κερδίζουν όλοι στη στιγμή”. Ήταν ένας μεροκαματιάρης αξιοπρεπής άνθρωπος που περιδιέβαινε τους δρόμους της πόλης και πουλούσε λαχνούς στους Χανιώτες. Προφανώς, τις μέρες των εορτών, η δουλειά για τον Μαρίνο ήταν περισσότερη.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έπεσε νεκρός από τροχαίο με τον θύτη να τον εγκαταλείπει στο δρόμο και να διαφεύγει.

Άγνωστο είναι αν βρισκόταν εν ώρα εργασίας όταν συνέβη το ατύχημα.

DSCF8163

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πως κατασκευάζεται ένα (συνδεδεμένο) «πράσινο νησί»

Της Βάννας Σφακιανάκη Ξεκινώντας ενοχοποιείς τους νησιώτες λέγοντας ότι επιβαρύνουν...

Αντιπυρική προστασία: οι κομματικές φιέστες και ο λάθος προσανατολισμός

Του Λευτέρη Καρχιμάκη * Το νέο δόγμα πυρόσβεσης μας υπόσχεται...

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει τέτοιο βομβαρδισμό» – Δραματική η κατάσταση στη Ράφα

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν αναφερθεί ότι σκοτώθηκαν κατά τη...