“Αυτό το έκτρωμα δεν παίρνει διορθώσεις ούτε βελτιώσεις”: Νέα συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς ενάντια στο νομοσχέδιο Χατζηδάκη

Κανένα σχόλιο

Ανακοίνωση Γραμματείας ΠΑΜΕ ν. Χανίων:

Η Γραμματεία του ΠΑ.ΜΕ. Ν. Χανίων χαιρετίζει την σημερινή απεργιακή κινητοποίηση των κλάδων των Οικοδόμων, των Τροφίμων Ποτών και των Εκπαιδευτικών του Νομού. Για άλλη μια φορά η εργατική τάξη έδειξε ότι έχει τον τρόπο να στείλειξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση, ότι και ο εργαζόμενος λαός των Χανίων θα πετάξει στα σκουπίδια το νομοσχέδιο-έκτρωμα και θα δυναμώσει την πάλη του για σύγχρονα δικαιώματαόσα εμπόδια και αν βάζουν η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της. Δεν τους πέρασε…Ούτε της κυβέρνησης, ούτε όλων αυτών του προεδρείου του ΕΚΧ που λειτούργησε ουσιαστικά ως απεργοσπαστικός μηχανισμόςβάζοντας πλάτη στην κυβέρνηση  για να περάσει το νομοσχέδιο – έκτρωμα .

Δίνουμε συνέχεια ακόμα πιο δυνατά , πιο μαχητικά συμμετέχοντας στο απογευματινό συλλαλητήριο στις 7μ.μ. στην πλ. Δημοτικής Αγοράς , την ώρα ψήφισης του αντεργατικού νομοσχεδίου.

"Sponsored links"

«Αυτό το έκτρωμα δεν παίρνει διορθώσεις ούτε βελτιώσεις. Απορρίπτεται από τους εργαζόμενους και τα συνδικάτα. Να μην ψηφιστεί!»

Σωματείο Επισιτισμού Ν. Χανίων

Σωματείο Τροφίμων και Ποτών Ν. Χανίων

Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση Ν. Χανίων

Ένωση Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Χανίων

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Χανίων

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live