Αχ. Γραβάνης: Η αλήθεια για τις μολύνσεις εμβολιασμένων και μη, η σκόπιμη σύγχυση

Κανένα σχόλιο

Στο ζήτημα των μολύνσεων από τον κορωνοϊό των εμβολιασμένων αναφέρεται σε ανάρτησή του στο Facebook ο καθηγητής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, Αχιλλέας Γραβάνης, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους και αναλύοντας τα ποσοστά των εμβολιασμένων που έχουν μολυνθεί από τον ιό στο Ισραήλ αλλά και το πλήθος των θανάτων από τον κορωνοϊό στη Μεγάλη Βρετανία. Μάλιστα, χρησιμοποιεί και το ακόλουθο επεξηγηματικό γράφημα, επισημαίνοντας για μία ακόμη φορά την αναγκαιότητα του εμβολιασμού τονίζοντας ότι τα εμβόλια προστατεύουν και από τη Μετάλλαξη Δέλτα του κορωνοϊού.

Δείτε το γράφημα:

εμβολιασμοί

"Sponsored links"

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γραβάνης αναφέρει:

“ΛΟΙΜΩΞΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ

Οι αντιεμβολιαστες δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις ‘παραφράζοντας’ τους αριθμούς μόλυνσης και εμβολισμένων (Ισραήλ) η τους αριθμούς θανάτων εμβολιασμένων (Μ. Βρετανία). Για να δούμε λοιπόν οι αριθμοί τι σημαίνουν:

Ισραήλ: το 50% των μολυσμένων αφορά σε εμβολιασμένους. Στα 100 άτομα με 85% ποσοστό εμβολιασμού έχουμε 4 μολυσμένους: 2 εμβολιασμένους και 2 ανεμβολιαστους. Ναι αλλά με διαφορετική συχνότητα μόλυνσης: οι 2 εμβολιασμένοι προέρχονται από τους 85 εμβολιασμένους ενώ οι 2 ανεμβολιαστοι από τους 15 ανεμβολιαστους (δες φωτό).

Μ. Βρετανία: στους ασθενείς άνω των 50 ετών το 60% των θανάτων από τον κορωνοιο προέρχεται από το 10% του ακόμη ανεμβολιαστου πληθυσμού της ηλικιακής αυτής ομάδας ενώ το 40% από το 90% του εμβολιασμένου ποσοστού. Οι θάνατοι λοιπόν στους >50 ανεμβολιαστους είναι υπερπολλαπλάσιοι από αυτούς των εμβολιασμένων. Οι θάνατοι των εμβολιασμένων σχετίζονται με το περίπου 7% από το 90% των συνολικά πλήρως εμβολιασμένων των >50 ετών που αφορούν σε ανοσοκατασταλμενους, μεταμοσχευμένους, υπερήλικες, που δεν ανέπτυξαν ικανή ανοσία μετά τον εμβολιασμό λόγω υπολειτουργουντος ανοσοποιητικού συστήματος. Οι τελευταίοι χρειάζονται μια 3η δόση.

Εμβολιαστείτε λοιπόν σήμερα. Τα εμβόλια προστατεύουν και κατά του Δέλτα στελέχους!”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live