Βαλασόπουλος: “Τι θέλουν οι Τσετσένοι στην Ουκρανία;” – Αυγερινός: «Άνοιξε καμιά γεωγραφία Παντελή. Ρώσοι είναι»

Κανένα σχόλιο
Ο Παντελής Βαλασόπουλος θεώρησε πως οι Τσετσένοι δεν έχουν δουλειά στον πόλεμο στην Ουκρανία, προκαλώντας την απάντηση του Θανάση Αυγερινού.

Για ακόμα μία φορά υπήρξε ένταση στον αέρα του Open με αφορμή το ρεπορτάζ από Μόσχα και Βερολίνο σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η κουβέντα στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδας» αφορούσε τη μη εξεύρεση λύσης για να αποχωρήσουν οι άμαχοι από την Μαριούπολη, με τον Θανάση Αυγερινό να μιλάει για το ακροδεξιό Τάγμα Αζόφ που τους εμποδίζει και τον Παντελή Βαλασόπουλο να λέει: «Αμάν με αυτό το Αζόφ, πόσοι είναι πια και δεν μπορεί ολόκληρη η Ρωσία να τους κάνει καλά».

Λίγο αργότερα, όταν ο ανταποκριτής από το Βερολίνο πήρε τον λόγο, είπε: «Είναι θέμα πώς το βλέπει ο καθένας. Μπαίνουν οι τύποι από τη Συρία, μπαίνουν οι Βάγκνερ, έχουν μπει οι Τσετσένοι, τι δουλειά έχουν οι Τσετσένοι;».

"Sponsored links"

Κάτι που προκάλεσε την απάντηση του Θανάση Αυγερινού που του επεσήμανε: «Ανοιξε καμιά γεωγραφία Παντελή, είναι ρωσική επαρχία η Τσετσενία, Ρώσοι στρατιώτες είναι».

Παντελής Βαλασόπουλος: «Υποτίθεται ότι στην Μαριούπολη είναι οι Αζόφ, δύο εβδομάδες δεν μπορεί να τους κάνει καλά ο ρωσικός στρατός; Την έχουν ισοπεδώσει»

Θανάσης Αυγερινός: «Επρεπε να την ισοπεδώσουν περισσότερο για να είναι ευχαριστημένος ο Παντελής… Οποιος θέλει να αμφισβητήσει στοιχεία του ρεπορτάζ μου με επιχειρήματα. Κάποιοι συνάδελφοι ενεπλάκησαν πολύ πρόσφατα. Παρακολουθώ τον εμφύλιο της Ουκρανίας από το 2014. Θα παρακαλέσω λίγο μεγαλύτερο σεβασμό για το τι γνωρίζει ο καθένας στο ρεπορτάζ. Καμία προσωπική κουβέντα για το ρεπορτάζ μου δεν θα ανεχτώ. Λέω ξεκάθαρα ότι η Σπάρτα είναι αριστερή οργάνωση και το Ντονιέτσκ αυτοανακηρύχθηκε σε λαϊκή δημοκρατία γιατί έχουν τις ρίζες τους στην σοβιετική εποχή».

Δείτε το video μετά το 14ο λεπτό

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live