Βαρδάκης: «Απαιτείται πολιτική βούληση για να μπει τέλος στην αγωνία των συμβασιούχων των Δήμων»

Κανένα σχόλιο

Προσωρινή ανακούφιση για πάνω από 100 συμβασιούχους κοινωφελών προγραμμάτων και ΑΣΕΠ 2019 του Δήμου Ηρακλείου, των οποίων η παραμονή στις θέσεις εργασίας τους παρατάθηκε έως τις 24/03/2023.

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Βαρδάκης, δήλωσε σχετικά:

«Το θέμα της παραμονής των συμβασιούχων των Δήμων στις θέσεις εργασίας τους απαιτεί άμεση λύση, καθώς πολλές υπηρεσίες των Δήμων στελεχώνονται στο μεγαλύτερο ποσοστό τους από συμβασιούχους. Αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι καλύπτουν πάγιες ανάγκες των Δήμων.

"Sponsored links"

Όμως και από την πλευρά των συμβασιούχων εργαζόμενων, όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι τελούν υπό καθεστώς αγωνίας και ομηρίας, στο οποίο πρέπει να μπει οριστικό τέλος, ώστε να μην βρεθούν αντιμέτωποι με την ανεργία και τις συνέπειες της.

Ήδη όλες οι πλευρές συμφωνούν ότι το πρόβλημα θα λυθεί μόνο με νομοθετική παρέμβαση, άρα είναι θέμα πολιτικής βούλησης και προς αυτή την κατεύθυνση θα υπάρξει σύντομα ολοκληρωμένη πρόταση από εργαζομένους και δημοτικές παρατάξεις».

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live