Βασίλης Διγαλάκης: Έως τη Δευτέρα η μεταφορά των 483 μεταναστών από την Παλαιόχωρα

Κανένα σχόλιο

Έως και την ερχόμενη Δευτέρα θα έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά των 483 μεταναστών, που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Παλαιόχωρα, επισημαίνει με γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Χανίων της Ν.Δ., Βασίλης Διγαλάκης.

Το συγκεκριμένο ζήτημα «απασχόλησε έντονα την Ελληνική Πολιτεία και το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, καθώς από την πρώτη στιγμή της άφιξής τους στα νότια παράλια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων είχα επικοινωνία με τον υπουργό Νότη Μηταράκη», τονίζει, μεταξύ άλλων, στη δήλωσή του ο Χανιώτης Βουλευτής.

Αναλυτικά, ο κ. Διγαλάκης σημειώνει:

"Sponsored links"

«Το ζήτημα των 483 μεταναστών, που βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Παλαιόχωρα μετά τη διάσωσή τους από το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, ανοικτά των νοτίων ακτών της Κρήτης, εντός της ελληνικής περιοχής έρευνας και διάσωσης, απασχόλησε έντονα την Ελληνική Πολιτεία και το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, καθώς από την πρώτη στιγμή της άφιξής τους στα νότια παράλια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων είχα επικοινωνία με τον υπουργό Νότη Μηταράκη.

Η διαδικασία εξελίσσεται σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, με βάση τον οποίο οι μετανάστες θα έχουν μετακινηθεί έως και την ερχόμενη Δευτέρα»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live