Βενιζέλος: Δεν υπάρχουν στη δημοκρατία κυβερνήσεις ειδικού σκοπού, μόνο εθνικού

Κανένα σχόλιο

Τέλος στα σενάρια για κυβερνήσεις ειδικού σκοπού από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ έδωσε, μιλώντας στην Συντονιστική Γραμματεία για τη Δημοκρατική Παράταξη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. «Δεν υπάρχουν στη δημοκρατία κυβερνήσεις ειδικού σκοπού, μόνο εθνικού» τόνισε.

Ο κ. Βενιζέλος επισήμανε ότι θα πρέπει η παρούσα βουλή να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να συμμετάσχουν σε αυτή όλα τα κόμματα του Δημοκρατικού τόξου σε μια εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης με τους δανειστές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το υπ’ αριθμόν 1 ζήτημα αυτή τη στιγμή είναι να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση, ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί το σύστημα παροχής ρευστότητας στις τραπεζες από την ΕΚΤ. Σημείωσε επίσης οτι είναι αντίθετος με τη στρατηγική του φόβου και του εκφοβισμού καθώς δεν περνάνε αυτά στον ελληνικό λαό, αλλά είναι υπέρ της αλήθειας και της ανάγκης να επισημαίνονται οι κίνδυνοι.

"Sponsored links"

«Οι απόψεις του Λεωνίδα Γρηγοράκου δεν είναι απόψεις του ΠΑΣΟΚ» ξεκαθάρισε μέσω του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος του κόμματος Δημήτρης Καρύδης. «Είναι λάθος αυτά που είπε… Είναι προσωπικές του απόψεις» σημείωσε ο κ. Καρύδης.

skai.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live