15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

ΒΟΑΚ και διόδια: Παρά τις κυβερνητικές δηλώσεις προβλέπονται διόδια ΚΑΙ στο δημόσιο έργο του ν. Λασιθίου

Ημερομηνία:

Με αφορμή τις δηλώσεις του Υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη για τον ΒΟΑΚ, ότι δήθεν δεν θα υπάρχουν διόδια στο δημόσιο έργο του ν. Λασιθίου, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση της ΝΔ έχει συνηθίσει να πορεύεται με την τακτική της παραπλάνησης των πολιτών. Μόνο που σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχουν δικά της γραπτά κείμενα, που την διαψεύδουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, όπως συμβαίνει με το έργο του ΒΟΑΚ και την εφαρμογή διοδίων.

Διαβάζοντας την επίσημη έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το ελληνικό πρόγραμμα του Ταμείου Ανάκαμψης, σε ό,τι αφορά τον ΒΟΑΚ, αναφέρεται: The entire motorway will be tolled – Ολόκληρος ο αυτοκινητόδρομος θα έχει διόδια.

Κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την πρόσφατη δήλωση του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών περί του αντιθέτου.

Που είναι η αλήθεια και που το ψέμα;

Στην επίσημη έκθεση που κατέθεσε η Κυβέρνηση της ΝΔ στην Ε.Ε., ή στις δηλώσεις του Υφυπουργού;».​

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...