13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Βράβευση μαθητών/τριών του Μουσικού Σχολείου Θερίσου Χανίων στον 38ο Παγκρήτιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Σ.Φ.Ν.Χ.

Ημερομηνία:

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Μουσικού Σχολείου Θερίσου Χανίων εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για τη διάκριση στον 38ο Παγκρήτιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Συνδέσμου Φιλολόγων Νομού Χανίων στους μαθητές/τριες μας:

  • Βακάλη Αθηνά για το 2ο βραβείο στην κατηγορία μαθητών Λυκείου με το διήγημα «Η ομίχλη»,
  • Γεωργουδάκη Όλγα για το 3ο βραβείο στην κατηγορία μαθητών Γυμνασίου με το διήγημα «Το γκρι κοστούμι» και
  • Καστρινάκη Γαβριήλ για το 3ο βραβείο στην κατηγορία μαθητών Γυμνασίου με το ποίημα «Παρακμή».

Συγχαίρουμε επίσης και τους υπόλοιπους μαθητές/τριες του σχολείου μας που συμμετείχαν στον λογοτεχνικό διαγωνισμό. Σε πείσμα των καιρών, όλα τα παιδιά, το καθένα με το προσωπικό του ύφος και τη δική του μοναδικότητα, κοινώνησαν με την τέχνη του λόγου τους τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τους προβληματισμούς τους και μας συγκίνησαν με τα κείμενά τους.

Η εκδήλωση βράβευσης των διακριθέντων μαθητών/μαθητριών πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Μίκης  Θεοδωράκης» το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ