27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Βρήκε την Ιθάκη της η Βενέτσια

Ημερομηνία:

Στο webfreebets της Πέμπτης βλέπουμε την κατάληξη ενός μεγάλου ταξιδιού. Η Βενέτσια μετά από 20 χρόνια απουσίας όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στην Serie A. Σήμερα αντιμετωπίζει την Τσιταντέλα στο δεύτερο παιχνίδι του τελικού των πλεί-οφς ανόδου, και στην πόλη ετοιμάζονται ήδη να πανηγυρίσουν την μεγάλη επάνοδο. Στην Γαλλία από την άλλη Τουλούζ και Ναντ αρχίζουν σήμερα τις αναμετρήσεις τους με έπαθλο την συμμετοχή στην μεγάλη κατηγορία με στοιχηματικές αγορές μέσα από τη νοβιμπετ .

ΤΟΥΛΟΥΖ – ΝΑΝΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΤΟΥΛΟΥΖ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άνετη νίκη επί της Γκρενόμπλ σε αυτό που θέλει να είναι το τελευταίο παιχνίδι της στην Ligue 2. Την κέρδισε άνετα εντός έδρας με 3-0 και δήλωσε έτοιμη να διεκδικήσει την άνοδο. Με γκολ στο 3ο και 23ο λεπτό ουσιαστικά τελείωσε την αναμέτρηση, καθώς η φιλοξενούμενη δεν μπόρεσε να μπει ποτέ στο πνεύμα του αγώνα. Στο δεύτερο απλώς περίμενε να περάσει ο χρόνος μη θέλοντας να σπαταλήσει δυνάμεις. Απλώς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Η άνοδος ήταν ο μόνος στόχος από την αρχή της σεζόν για μια ομάδα που είχε κατά γενική ομολογία το πληρέστερο και το ποιοτικότερο ρόστερ της κατηγορίας. Και ίσως θα έπρεπε να είναι ανάμεσα στις δύο πρώτες που πήραν την απευθείας άνοδο, αλλά οι δύο κολλητές ισοπαλίες και κυρίως η αμυντική της συμπεριφορά σε αυτές, την έστειλαν στο σημερινό μπαράζ.

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα σερί Over 2.5.

ΝΑΝΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντός έδρας ήττα από την Μονπελιέ με 1-2 και μπαράζ. Ήθελε μόνο τη νίκη για να ορίζει η ίδια την τύχη της και προφανώς αυτό την άγχωσε υπερβολικά. Και ενώ είχε την μπάλα στην κατοχή της ήταν νευρική και αυτή που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 30’. Αντέδρασε μεν άμεσα και στο 33ο λεπτό έκανε το 1-1, αλλά όχι κάτι παραπάνω. Ίδια εικόνα και στο δεύτερο, δέχτηκε γκολ στη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνας στην επανάληψη, αλλά δεν μπόρεσε να το ανταποδώσει ποτέ.

Πολλά τα παράπονα προς τον διαιτητή στο τέλος του αγώνα για την φάση του 80ου λεπτού όταν ζήτησε πέναλτι, αλλά η μεγάλη αλήθεια είναι ότι ακόμη και αν αδικήθηκε στην συγκεκριμένη περίπτωση, στην πραγματικότητα εκείνη αδίκησε τον εαυτό της με την απόδοσή της. Και πλέον θα παίξει όλη τη χρονιά σε δύο 90λεπτα απέναντι σε έναν αντίπαλο με σαφώς καλύτερη ψυχολογία.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έξι σερί Over 2.5.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η τουλούζ παρουσιάζεται ιδιαίτερα επιθετική εντός έδρας, κάτι που αναμένουμε να κάνει και σήμερα. Δεν λειπουν τα αμυντικά λάθη. Λογικά όσο κρίσιμο και αν είναι το σημερινό ματς δεν θα δούμε διαφορετική εικόνα. Μπορεί να βοηθήσει στα γκολ και η Ναντ.

Επιλογή μας το Over 2.5.  σε απόδοση 2.30

ΒΕΝΕΤΣΙΑ – ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΒΕΝΕΤΣΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"google ad"

Ήταν η ομάδα που δεχόταν με την μεγαλύτερη δυσκολία γκολ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Και αφού κατάφερε να αποκλείσει την μηχανή παραγωγής γκολ Λέτσε στην προηγούμενη φάση βασιζόμενη στην άμυνά της, ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα ακολουθήσει την ίδια τακτική και στον πρώτο τελικό στην έδρα της Τσιταντέλα. Και το πέτυχε,καθώς έφυγε από εκεί με το υπερπολύτιμο 0-1. Αποτέλεσμα που της δίνει τη βεβαιότητα σχεδόν της συμμετοχής στην Serie A.

Άριστα οργανωμένη κράτησε την Τσιταντέλα μακριά από την εστία της και ανά τακτικά διαστήματα φρόντιζε να υπενθυμίζει την επιθετική της παρουσία. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτο το δώρο που της έκανε ο αντίπαλος τερματοφύλακας στο 50’ και να κάνει το 0-1. Και στο υπόλοιπο του αγώνα απλώς έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα διαχείριση.

Στατιστικά Στοιχήματος: Τέσσερα Under 2.5 στα τελευταία πέντε ματς της.

ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρουσιάστηκε ανέτοιμη στο μεγάλο ραντεβού και το πλήρωσε με εντός έδρας ήττα με 0-1 από την Βενέτσια. Ουσιαστικά έχασε γιατί άφησε την αντίπαλό να παίξει με το μυαλό της. Και ενώ είχε – ως γηπεδούχος  – την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν μπορούσε να βρει διόδους. Και αυτό την άγχωνε. Και το άγχος μεγάλωσε περισσότερο όταν δέχτηκε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Και μάλιστα από λάθος του τερματοφύλακα της.

Και τώρα θα πρέπει να πετύχει δύο γκολ για να μπορέσει να είναι αυτή που του χρόνου θα βρίσκεται στην μεγάλη κατηγορία. Δύσκολο έργο απέναντι στην καλοδουλεμένη Βενέτσια. Και αν αναλογιστεί κάποιος ότι σε 90 λεπτά παιχνιδιού στην έδρα της μπόρεσε και δημιούργησε μόλις μια επικίνδυνη φάση είναι αντιληπτό ότι οι ελπίδες της Τσιταντέλα είναι απλώς μαθηματικές.

Στατιστικά Στοιχήματος: N/G τα τέσσερα τελευταία της ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Παιχνίδι τακτικής αναμένουμε από την Βενέτσια, να απειλήσει από νωρίς θα επιχειρήσει η Τσιταντέλα. Όποια επιβάλλει τον ρυθμό της θα καταφέρει να πάρει την άνοδο. Όλα δείχνουν Βενέτσια μετά από ένα κλειστό παιχνίδι.

Επιλογή μας Under 2.5 σε απόδοση 1.66

Ενημερωθείτε στο webfreebets.com για τις τελευταίες στοιχηματικές προβλέψεις σε αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ, όπως επίσης και παρουσίαση και ανάλυση για τις καλύτερες στοιχηματικές προσφορές από πλατφόρμες με άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων για την πρωτοφανή δίωξη στον Δ. Ανθούση

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν Χανίων καταγγέλλει  στον Χανιώτικο...

Μπορεί κάποιος άνθρωπος να μας “κάψει” τον εγκέφαλο;

Ενίοτε αισθάνεσαι πως «καίγονται» εγκεφαλικά κύτταρα σε συναναστροφές. Όντως...