Βραδιά αλληλεγγύης για τα παιδιά με ειδικές δεξιότητες στο 2ο ειδικό δημοτικό Στερνών στη Δυτική τάφρο – Ρώσικο Στρατώνα

Κανένα σχόλιο

Η αγάπη ταξιδεύει & συναντά ο Συνάνθρωπο τον Άλλο Άνθρωπο <<ένα μουσικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα!!>>

Βραδιά αλληλεγγύης, προς όφελος των παιδιών με ειδικές δεξιότητες στο 2ο ειδικό δημοτικό Στερνών για τη δημιουργία αίθουσας “Αισθητηριακής ολοκλήρωσης” η οποία χρειάζεται εξειδικευμένο εξοπλισμό όπως: Παιχνίδια, κάρτες, βιβλία, ρολά, σφήνες, κύβους, εξοπλισμό δαπέδου κι άλλα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 10 το βράδυ στη Δυτική Τάφρο στον Ρώσικο Στρατώνα.

Η βραδιά πλημμυρίδα χαράς και ελπίδας για τη δημιουργία αυτής της αίθουσας με την βοήθεια και συνεργεία ευαισθητοποιημένων συνανθρώπων μας που μέσα από το σύλλογο “ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ” θα αποπερατωθεί μέσω των εσόδων της δράσης μας.

"Sponsored links"

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την ποιητική σύνθεση ” Σονάτα του Σεληνόφωτος” του Γ. Ρίτσου σε θεατρικό αναλόγιο. Απαγγέλει η Ελπινίκη Μιχαλούδη. Στο πιάνο, η Μαρία Λαγουδάκη. Ακολουθεί γλέντι και ξεφάντωμα στο ωραιότερο μέρος της πόλης κάτω από το φως του φεγγαριού με παραδοσιακή μουσική από την Κρήτη, τις Κυκλάδες, την Ήπειρο την Θράκη και την Μακεδονία!

Δυτική τάφρος – Ρώσικος Στρατώνας (είσοδος έναντι 2ου Δημ. Σχολείου Χανίων)

Υπό την αιγίδα του ΚΕΠΠΕΔΗΧ.ΚΑΜ.

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ‘’ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ’’ ΚΑΙ ‘’ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ’’

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live