Β. Κεγκέρογλου: Η ΔΕΗ κόβει το ρεύμα σε επιχειρήσεις που έχουν κλείσει με διαταγή της κυβέρνησης για την πανδημία του κορωνοϊού!

Κανένα σχόλιο

Με ερώτηση του προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ηρακλείου, κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, τονίζει ότι είναι ανάλγητη και απαράδεκτη η διακοπή της ηλεκτροδότησης σε καταστήματα και επιχειρήσεις που έχουν κλείσει με Κυβερνητική απόφαση και ζητά:

-πρωτοβουλίες προκείμενου η ΔΕΗ και οι πάροχοι να μην προβαίνουν σε καμία διακοπή της ηλεκτροδότησης σε κλειστά καταστήματα και επιχειρήσεις και να προχωρήσει άμεσα η επανασύνδεση σε όσους τυχόν έχει διακοπεί

-ευνοϊκή ρύθμιση, πέρα από τα ισχύοντα για τις οφειλές που δημιουργήθηκαν μέσα στην πανδημία, και ιδιαίτερα κατά την διάρκεια των lockdowns».

"Sponsored links"

Αναλυτικά το κείμενο της  ερώτησης έχει ως εξής:

«Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών αλλά και δημοσιεύματα, πραγματοποιούνται διακοπές ηλεκτροδότησης σε κλειστά καταστήματα καφέ και εστίασης αλλά και επιχειρήσεις, που έχουν κλείσει με Κυβερνητική απόφαση, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας του Κορωνοϊού.

Μάλιστα στη κατεύθυνση αυτή, 50 Σωματεία από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Καφέ και Εστίασης Ιεράπετρας ζητούν από την Κυβέρνηση άμεσα πρωτοβουλίες προκειμένου να σταματήσουν εδώ και τώρα οι πάροχοι και η ΔΕΗ να  κόβουν το ρεύμα στις επιχειρήσεις που παραμένουν κλειστές, με απόφαση της κυβέρνησης και δεν έχουν έσοδα.

Επιπλέον,ζητούν ευνοϊκή ρύθμιση για τις οφειλές τους, ώστε να μπορέσουν να ξαναλειτουργήσουν μετά την άρση του lockdown.

Επειδή ο κόσμος του επιχειρείν έχει ανάγκη από ουσιαστικά μέτρα στήριξης αλλά και πρωτοβουλίες που θα συμβάλλουν τουλάχιστον στη διατήρηση και συνέχιση της δραστηριότητας τους.

Επειδή είναι ανάλγητο και συνάμα  απαράδεκτο η ΔΕΗ και οι πάροχοι να προβαίνουν σε διακοπή της ηλεκτροδότησης σε κλειστά καταστήματα και επιχειρήσεις.

Ερωτάσθε κε Υπουργέ:

-Τι πρωτοβουλίες θα αναλάβετε προκείμενου η ΔΕΗ και οι πάροχοι να μην προβαίνουν σε καμία διακοπή της ηλεκτροδότησης σε κλειστά καταστήματα και επιχειρήσεις και να προχωρήσει άμεσα η επανασύνδεση σε όσους τυχόν έχει διακοπεί;

-Προτίθεστε να εισηγηθείτε ευνοϊκή ρύθμιση, πέρα από τα ισχύοντα για τις οφειλές που δημιουργήθηκαν μέσα στην πανδημία, και ιδιαίτερα κατά την διάρκεια των lockdowns;».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις