16.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

Γάλλος τουρίστας έπεσε σε βράχους στα Αρχαία Φαλάσαρνα – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσής του

Ημερομηνία:

Περιπέτεια πάλι σήμερα με 30χρονο Γάλλο τουρίστα, που ήθελε να βγει στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Φαλάσαρνας απο την απόκρημνη πλευρά.

Τελικά γλίστρησε και έπεσε απο 5 μέτρα ύψος στα κοφτερά βράχια του Κούτρι σπάζοντας ουκ ολίγα κόκκαλα (χέρι πόδι πλευρά και κάμποσα δόντια).

Ευτυχώς για αυτόν η γυναίκα του που βρισκόταν εκεί κοντά ειδοποίησε μέσω του 112 και στο σημείο έφτασαν απο θάλασσα ο ναυαγοσώστης της περιοχής και δυο παιδιά που δουλεύουν στην παραλία των Φαλασάρνων, με ένα jet ski και ένα φουσκωτό, όπου τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο λιμανάκι της Ακτής.

Επειδή δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο, και πως να υπάρχει αφού έχουμε μόνο ένα (ήταν σε τροχαίο) μεταφέρθηκε με το δικό του αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Κισάμου και απο εκεί με το ασθενοφόρο που είχε γυρίσει ωστόσο στα Χανιά στο Γενικό νοσοκομείο.

Πολλά συγχαρητήρια στον ναυαγοσώστη της περιοχής, Ψαράκη Δημήτρη, καθώς και τους οδηγούς των jet ski, Σαρρή Μιχάλη και Διακάκη Γιάννη για την εθελοντική προσφορά τους σε επιχειρήσεις που δεν ειναι και της αρμοδιότητας τους.

sadentrepese.blogspot.com

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποδηλατοπορεία από τα σχολεία της Κοραή

Στην ποδηλατοπορεία με την οποία θα κλείσουν οι εκδηλώσεις...

Λαϊκή Συσπείρωση Πλατανιά: Να επαναλειτουργήσει το Μουσείο Αλιείας στο Κολυμπάρι

Ερώτημα σχετικά με το Μουσείο Αλιείας στο Κολυμπάρι καταθέτει...

Β. Κασσελάκης: “Ο ξάδερφος μου Στέφανος Κασσελάκης επαναπροσδιορίζει την Αριστερά”

«Πλεονέκτημα και μειονέκτημα το επώνυμό μου», τονίζει ο υποψήφιος...

Κλείνει μεγάλο τμήμα της Ηρώων Πολυτεχνείου λόγω έργων της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι...