20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Γέμισαν μικρούς καλαντιστές τα Χανιά – Εορταστικό το κλίμα στην πόλη | Φωτός

Ημερομηνία:

Παραμονή Χριστουγέννων και τα Χανιά έχουν φορέσει τα γιορτινά τους!

Οι δρόμοι είναι γεμάτοι ανθρώπους που κάνουν τα τελευταία ψώνια για το γιορτινό τραπέζι, ή αγοράζουν δώρα. Πολλοί όμως βρήκαν την ευκαιρία να κάτσουν στις καφετέριες των Χανιων για να βρεθούν με φίλους και να πουν τα χρόνια πολλά.

Από νωρις το πρωί και οι μικροί καλαντιστές βγήκαν στους δρόμους. Άλλοι φορώντας εορταστική ενδυμασία και άλλοι μόνο με τα καθιερωμένα τρίγωνα, κάποιοι πιο οργανωμένοι με κιθάρες, όλοι όμως με χαρά επισκέφτηκαν τα καταστήματα και τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα γεμίζοντας με το τραγούδι της κάθε γωνιά της πόλης.

Κατά μήκος της Χάληδων αλλά και στην Πλατεία 1866 είχαν στηθεί περίπτερα τα οποία γέμισαν με δώρα τα σωματεία της πόλης μας. Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, η ΕΛΜΕΠΑ, ο ΣυνΆνθρωπος, το Χαμόγελο του Παιδιού λαμβάνουν της στήριξης των Χανιωτών και θα παραμείνουν στα σημεία καθ’ όλη την εορταστική περίοδο.

 

Λίγο πιο μετά, στην Πλατεία Κοτζάμπαση ο Άγιος Βασίλης του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων μαζί με την βοηθό – ξωτικό του υποδεχόταν παιδιά και μεγάλους με ένα μεγάλο χαμόγελο και μια μεγάλη πιατέλα με μελομακάρονα, σοκαλάτες και κουραμπιέδες.

Υπενθυμίζουμε οτι το ωράριο των καταστημάτων και σήμερα είναι συνεχές οπότε όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να κάνουν ψώνια της τελευταίας στιγμής δε θα έχουν κανένα πρόβλημα.

"google ad"

Με την προσδοκία της αύξησης της εμπορικής κίνησης τα καταστήματα στην πόλη των Χανίων θα παραμείνουν ανοιχτά με συνεχές ωράριο για τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Πιο αναλυτικά:

  • Τα εμπορικά καταστήματα την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου θα παραμείνουν ανοικτά από τις 9 το πρωί έως τις 8 το βράδυ ςενώ το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 7 το βράδυ.
  • Τα κρεοπωλεία την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου θα παραμείνουν ανοικτά από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ ςενώ το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 6 το βράδυ.

  • Τα σούπερ μάρκετ ΣΥΝΚΑ την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου θα παραμείνουν ανοικτά από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ ςενώ το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου θα παραμείνουν ανοιχτά από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...