Γέμισαν ξανά τη Χαλέπα με κεραίες κινητής τηλεφωνίας – Καταγγελία ΔΗΠΑΚ

Κανένα σχόλιο

Σε καταγγελία προχώρησε η ΔΗΠΑΚ ενάντια στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας οι οποίες, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, προχώρησαν σε εγκατάσταση κεραιών σε κατοικημένες περιοχές και ιδιαίτερα στη Χαλέπα.

Να υπενθυμίσουμε ότι και τον Μάρτιο του 2014 οι κάτοικοι στην περιοχή της Χαλέπας είχαν ξεσηκωθεί μετά την τοποθέτηση τριών κεραιών κινητής τηλεφωνίας.

Αλλά και παλιότερα, τον Απρίλη του 2009, κάτοικοι και φορείς του Δήμου Κισσάμου είχαν προβεί σε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στις εταιρείες για παράνομη τοποθέτηση κεραιών. Οι πολίτες κέρδισαν την δίκη.

"Sponsored links"

Πιο αναλυτικά τώρα, στην ανακοίνωση – καταγγελία της ΔΗΠΑΚ αναφέρονται τα εξής:

Η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων (κατά της εξαθλίωσης και της νέας κατοχής), εκφράζει την έντονη αντίθεση και αγανάκτηση της, στην εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε κατοικημένες περιοχές και ιδιαίτερα στην περιοχή της Χαλέπας.

Παράλληλα καλεί κάθε αρμόδια αρχή (εισαγγελία Χανίων, περιφέρεια Κρήτης, Δήμο Χανίων κλπ) να ερευνήσουν διεξοδικά το θέμα, δεδομένου ότι, από τις κατά τόπους εγκαταστάσεις κεραιών, οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι αδρά αμειβόμενοι ιδιοκτήτες ακινήτων στα οποία στήνονται και οι εταιρίες.

Την ίδια ώρα, που για τους υπάλληλους τους , εφαρμόζουν απαράδεκτες συνθήκες εργασίας, η ακόμα και απολύσεις για τις οποίες, ήδη υπάρχουν καταγγελίες και σε εξέλιξη αντιδράσεις.

Διαβάστε επίσης: Ακτινοβολία, όρια και κινητή τηλεφωνία

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live