Γέμισαν ομπρέλες τα Φαλάσαρνα – Από 25 έως 60 ευρώ το κόστος

Κανένα σχόλιο

Τιμές… σπιτιού airbnb έχουν πλέον οι ομπρέλες στη μεγάλη παραλία στα Φαλάσαρνα αφού η τιμή τους στην πρώτη σειρά φτάνουν τα 60 ευρώ ενώ ακόμη και στις πιο πίσω σειρές το κόστος είναι υψηλό και φτάνει τα 25 ευρώ.

Φέτος μάλιστα, οπως αναφέρουν φίλοι της εφημερίδας, οι ομπρέλες έχουν επεκταθεί σε όλο το μήκος της παραλίας και όχι σε ένα τμήμα της όπως ήταν παλιότερα, κάτω από beach bar.

Πάντως, σε αντίθεση με το Λαφονήσι, οι ομπρέλες δεν έχουν φτάσει έως τη θάλασσα…

"Sponsored links"

Απ’ ότι φαίνεται, το γεγονός ότι οι συγκεκριμένες παραλίες είναι ιδιαίτερου κάλους και προστατευόμενες περιοχές natura όχι μόνο δε συντελεί στην προστασία τους, αλλά λόγω της διαφήμισης που δημιουργείται γύρω από το όνομά τους, κάθε χρόνο που περνά – με τεράστιες ευθύνες των δημοτικών αρχών της περιοχής της Κισσάμου – αλλοιώνονται και τουριστικοποιούνται ανεξέλεγκτα.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live