Γαϊτανάκι με τις διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ: Θα ψηφίσω «όχι» λέει η Αναγνωστοπούλου, ειπώθηκαν ακρότητες, δηλώνει ο Μπάρκας

Συνεχίζεται η αναταραχή στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, στη σκιά των δημόσιων αντιπαραθέσεων και των διαγραφών που ζήτησε ο πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης.

Η βουλευτής του κόμματος Σία Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι είναι κατά των διαγραφών και πως εφόσον κληθεί θα ψηφίσει αρνητικά.

«Είμαι κατά των διαγραφών. Ένας από τους όρους της ενότητας είναι τα όργανα να λειτουργήσουν κανονικά, να μην γίνει η Κεντρική Επιτροπή πεδίο διαμάχης. Πρέπει να φύγουν από το τραπέζι οι διαγραφές», ανέφερε συμπληρώνοντας «αν κληθούμε να ψηφίσουμε, εγώ θα ψηφίσω αρνητικά».

Η ίδια εξέφρασε επίσης τη διαφωνία της για το ύφος και τον τρόπο κριτικής από τα τηλεοπτικά μέσα:

«Διαφωνώ με το ύφος και τον τρόπο κριτικής και ειδικά από τα τηλεοπτικά μέσα. Δεν συμφωνώ με κανέναν είτε από τη μια είτε από την άλλη που παίρνει σβάρνα τα κανάλια με ύφος που δεν μου ταιριάζει εμένα. Με αυτό το ήθος και το ύφος και το κούνημα του δαχτύλου και τα “διώχτους, φτιάξτους” χωρίς δισταγμό δεν συμφωνώ» πρόσθεσε η Σία Αναγνωστόπουλου.

Μπάρκας: Nα αναγνωρίσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών που ανέδειξε νέο πρόεδρο

Από την πλευρά του ο βουλευτής Κώστας Μπάρκας ζήτησε να αναγνωριστεί από όλους το αποτέλεσμα των εκλογών που ανέδειξαν τον Στέφανο Κασσελάκη σε πρόεδρο του κόμματος, ενώ για τις διαγραφές απέφυγε να πάρει σαφή θέση λέγοντας ότι υπάρχουν αρμόδια όργανα που θα πρέπει να συνεδριάσουν και να αποφασίσουν.

Ωστόσο αναφερόμενος στα στελέχη που έχουν παραπεμφθεί με το ερώτημα της διαγραφής, είπε πώς ότι αυτά που ειπώθηκαν από τους τέσσερις βουλευτές ήταν «ακρότητες».