13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Γεμίζει η ΜΕΘ του ΠαΓΝΗ λόγω τροχαίων!

Ημερομηνία:

Σε δραματικούς τόνους, η ανάρτηση του υποδιοικητή του ΠαΓΝΗ, κ. Στέλιου Κτενιαδάκη, για τα τροχαία στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα, αναφέρει “κάθε μέρα νεκροί και τραυματίες.  Η ΜΕΘ του ΠαΓΝΗ 50% νοσηλείες σε σχέση με πέρυσι. Οικογενειες μέσα στην απόγνωση.

Όσο οδυνηρα μάθαμε να μετράμε τους νεκρούς και τους νοσηλευομενους από Covid19 έτσι κάθε μέρα πρέπει να μετράμε τους νεκρούς μας και τους νοσηλευομενους βαριά από τη μάστιγα των τροχαίων.

Κάθε μέρα να ακούμε τι συνέβη και πόσοι χάθηκαν.

τροχαία

 

Μπας και καταλάβουμε ότι δεν οδηγαμε μηχανάκι με παντόφλα, ότι δεν παρκάρουμε στο αντίθετο ρεύμα για να πάρουμε καφέ, ότι  δεν οδηγαμε ένα αμάξι χωρίς λάστιχα, ότι δεν φοράμε τη ζώνη μόλις δούμε τροχαια, ότι δεν κάνουμε αναστροφή στη διπλη γραμμή, ότι δεν είμαστε μάγκες όταν μπαίνουμε σφήνα στην ουρά,ότι κάποιος πρέπει να μαζέψει τις γουρούνες και τα γουρούνια που εκμεταλλευονται τον κόσμο,οτι μιλάμε στα κινητά και στρίβουμε  ως οδηγοι F1και αυτά είναι λίγα από αυτά που είδα σήμερα.

Μη ρωτάτε τι φταίει.  Σε ένα ατύχημα συμβαίνουν ταυτόχρονα πολλά και συνήθως δεν μαθαίνονται ποτε. Για τα τροχαια δεν φταίει μόνο ένα πράγμα! Φταίνε οι “άλλες αιτιες”. Φταίει η αδιαφορία φταίει έλλειψη τιμωρίας, φταίει η βλακεια, η μαγκιά, το ελαμωρετωρα,  το πεντελεπταεκανα και τισενοιαζειεσεναρε. Γιαυτό κάθε μέρα να μετράμε τους νεκρούς μας,να μετράμε τους βαριά τραυματίες και τα εκατοντάδες ατυχηματα. Να βάλουμε μυαλό αποκλείεται.  Ας βάλουμε ζώνη και κράνος. Και ο Θεός βοηθός.”

Δείτε την ανάρτηση:

Κτενιαδάκης

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...