23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Γερμανοί χάκερ μετέφεραν 83.000 ευρώ από λογαριασμό 47χρονου κρητικού επιχειρηματία

Ημερομηνία:

Για καλή τύχη του επιχειρηματία από τα Χανιά, η τράπεζα πρόλαβε να ακυρώσει κάποιες από τις συναλλαγές, με αποτέλεσμα να «σώσει» 12.000 ευρώ από το τελικό ποσό που μεταφέρθηκε

Ούτε καν φανταζόταν ένας 47χρονος επιχειρηματίας από τα Χανιά τι θα ακολουθούσε, όταν προσπάθησε να πραγματοποιήσει μια συναλλαγή μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του, αλλά διαπίστωσε ότι δεν ήταν εφικτή. Τα όσα πληροφορήθηκε από την τράπεζα του, τον έκαναν να «παγώσει», όπως αναφέρει το protothema.gr.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δέχθηκε την Δευτέρα, από τον λογαριασμό του είχαν γίνει ύποπτες συναλλαγές με μεταφορά ποσού ύψους 83.000 ευρώ σε άγνωστο τραπεζικό λογαριασμό τράπεζας στην Γερμανία! Μάλιστα, το συνολικό ποσό που μεταφέρθηκε μέσα σε μόλις επτά λεπτά με εμβάσματα σε διάφορους λογαριασμούς του εξωτερικού έφτανε τα 95.000 ευρώ!

Για καλή τύχη του επιχειρηματία, η τράπεζα πρόλαβε να ακυρώσει κάποιες από τις συναλλαγές, με αποτέλεσμα να «σώσει» 12.000 ευρώ από το τελικό ποσό που μεταφέρθηκε. Ο 47χρονος κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια, που ερευνά για να ανακαλύψει σε ποιους ανήκουν οι λογαριασμοί που μεταφέρθηκε το ιλιγγιώδες ποσό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...