Γερμανοί χάκερ μετέφεραν 83.000 ευρώ από λογαριασμό 47χρονου κρητικού επιχειρηματία

Κανένα σχόλιο

Για καλή τύχη του επιχειρηματία από τα Χανιά, η τράπεζα πρόλαβε να ακυρώσει κάποιες από τις συναλλαγές, με αποτέλεσμα να «σώσει» 12.000 ευρώ από το τελικό ποσό που μεταφέρθηκε

Ούτε καν φανταζόταν ένας 47χρονος επιχειρηματίας από τα Χανιά τι θα ακολουθούσε, όταν προσπάθησε να πραγματοποιήσει μια συναλλαγή μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του, αλλά διαπίστωσε ότι δεν ήταν εφικτή. Τα όσα πληροφορήθηκε από την τράπεζα του, τον έκαναν να «παγώσει», όπως αναφέρει το protothema.gr.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που δέχθηκε την Δευτέρα, από τον λογαριασμό του είχαν γίνει ύποπτες συναλλαγές με μεταφορά ποσού ύψους 83.000 ευρώ σε άγνωστο τραπεζικό λογαριασμό τράπεζας στην Γερμανία! Μάλιστα, το συνολικό ποσό που μεταφέρθηκε μέσα σε μόλις επτά λεπτά με εμβάσματα σε διάφορους λογαριασμούς του εξωτερικού έφτανε τα 95.000 ευρώ!

"Sponsored links"

Για καλή τύχη του επιχειρηματία, η τράπεζα πρόλαβε να ακυρώσει κάποιες από τις συναλλαγές, με αποτέλεσμα να «σώσει» 12.000 ευρώ από το τελικό ποσό που μεταφέρθηκε. Ο 47χρονος κατήγγειλε την υπόθεση στην Ασφάλεια, που ερευνά για να ανακαλύψει σε ποιους ανήκουν οι λογαριασμοί που μεταφέρθηκε το ιλιγγιώδες ποσό.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live