Γιατί ο Γιάννης Λαγός τιμωρήθηκε με μεγαλύτερη ποινή ακόμα και από Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη

Κανένα σχόλιο

Εξαιτίας των συγχωνεύσεων στις πρόσθετες ποινές που είχε ο Γιάννης Λαγός σε σχέση με τον Νίκο Μιχαλολιάκο και την υπόλοιπη διευθυντική ομάδα της Χρυσή Αυγής,  πέρα από τς βασικές ποινές για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ήταν ο κύριος λόγος που ο πρώτος είχε τελικά βαρύτερη ποινή φυλάκισης κατά δύο μήνες σε σχέση με τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης αλλά και τον Ηλία Κασιδιάρη.

Συγκεκριμένα οι Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Παναγιώταρος, Ματθαιόπουλος, Γερμενής και Παππάς, αντιμετώπισαν την κατηγορία της οπλοκατοχής η οποία επισύρει πρόσθετη ποινή από 6 μήνες έως και ένα χρόνο.

Σε σχέση με τους παραπάνω όμως ο Λαγός είχε και 10 επιπλέον μήνες για παράβαση του Ν.456/1976/ περί χρήσης βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων. Έτσι λοιπόν στη συγχώνευση των 10 μηνών για τον παραπάνω νόμο συν τους 12 της παράνομης οπλοκατοχής προστέθηκαν κατά τη συγχώνευση 8 μήνες στα 13 χρόνια της βασικής ποινής, ενώ στο Μιχαλολιάκο που έχει 18 μήνες μόνο για οπλοκατοχή τελικά γράφτηκαν οι έξι.

"Sponsored links"

Αναλυτικά οι προτάσεις της εισαγγελέως για όσους είχαν και άλλες κατηγορίες

Νίκος Μιχαλολιάκος:  18 μήνες και 800 ευρώ για παράνομη οπλοκατοχή

Ηλίας Κασιδιάρης: 8 μήνες και 600 ευρώ για παράνομη οπλοκατοχή

Γιάννης Λαγός: 10 μήνες και 600 ευρώ για Ν.456/1976/ 12 μήνες και 800 ευρώ για παράνομη οπλοκατοχή

Γιώργος Γερμενής: 10 μήνες και 600 ευρώ για παράνομη οπλοκατοχή

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live