23.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα “BlackFriday” από την Opel!

Ημερομηνία:

Φέτος, το BlackFriday έχει τη Γερμανική αξιοπιστία της Opel!

H Opel συμμετέχει ενεργά στον φετινό εμπορικό θεσμότου BlackFridayπροσφέροντας ειδικές τιμές σε όλα της τα μοντέλα.

Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι πελάτες της Opelέχουν να κερδίσουν πολλαπλά οφέλη. Αρχικά, μπορούν να επωφεληθούν από σημαντικές προσφορές σε όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά μοντέλα της μάρκας. Επιπλέον, η Opelέχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσηςκαι εγγύηση τελικής τιμής για όλη την γκάμα των μοντέλων της, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον. Τέλος, όλα τα μοντέλαOpel συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσουν τα OpelSUV: το τολμηρό Mokka, το αξιόπιστο Crosslandκαι το κορυφαίο Grandland. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη γκάμα, που εκφράζει απόλυτα τη νέα εποχή Opel, τη Γερμανική υπεροχήκαι τις κορυφαίες τεχνολογικές καινοτομίες της μάρκας.Την γκάμα των SUV πλαισιώνουν το bestsellerCorsaκαιτο Νέο Astra,το οποίο λαμβάνει συνεχώς διεθνείς βραβεύσεις. Αντίστοιχα, οι επαγγελματίες θα βρουν τον ιδανικό συνεργάτη τους ανάμεσα στα ComboCargo, Vivaroκαι Movano.

Το Πρόγραμμα OpelBlackFridayισχύει μέχρι και την Παρασκευή,25 Νοεμβρίου.Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην OpelΒελμάρ, αποκλειστικό επίσημο διανομέα αυτοκινήτων Opelστην Κρήτη ή στην ιστοσελίδα www.ο-velmar.grκαι τοhttps://www.o-velmar.gr/programmata-agoras/black_friday_2022/

Αναλυτικά τα καταστήματα της Opel Βελμάρ

  • Ηράκλειο, ΒI.ΠE. Ηρακλείου, Οδός Ρ΄, Αριθμός 1, τηλέφωνο 2810 30 50 00
  • Χανιά, Λεωφόρος Καραμανλή 78, Χανιά, τηλέφωνο: 28210 24913

Σχετικά με την Opel

Η Opel είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων και πρωτοστατεί στη μείωση των εκπομπών ρύπων μέσω της επιθετικής στρατηγικής εξηλεκτρισμού της. Η εταιρία ιδρύθηκε από τον AdamOpel στο Rüsselsheim, της Γερμανίας, το 1862 και ξεκίνησε την κατασκευή αυτοκινήτων το 1899. Η Opel είναι μέλος της StellantisNV, ενός παγκόσμιου ηγέτη που δημιουργήθηκε τη νέα εποχή της βιώσιμης κινητικότητας, ως αποτέλεσμα της συνένωσης μεταξύ των GroupePSA και FCAGroup τον Ιανουάριο του 2021. Μαζί με τη Βρετανική, αδελφή μάρκα Vauxhall, η εταιρία εκπροσωπείται σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως. Η Opel εφαρμόζει σήμερα τη στρατηγική εξηλεκτρισμού της, διασφαλίζοντας την επιτυχία της στο διηνεκές και εξασφαλίζοντας την κάλυψη των μελλοντικών αναγκών μετακίνησης των πελατών. Έως το 2024, θα προσφέρει σε όλα τα μοντέλα Opel μία ηλεκτρική έκδοση. Από το 2028, η Opel θα εστιάσει αποκλειστικά στον τομέα αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων στην Ευρώπη.

Επισκεφθείτε το  https://www.media.stellantis.com/gr-el/opel

Σχετικά με την Βελμάρ

H Βελμάρ, μέλος του Ομίλου Θ. Βασιλάκη, δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 44 χρόνια, επιδεικνύοντας πάντα απόλυτο σεβασμό και συνέπεια απέναντι στον πελάτη. Το όνομα και η αξιοπιστία της έχουν συνδεθεί με την πώληση επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών after sales.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θλίψη στον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων για τον θάνατο του Ιωάννη Αρετάκη

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με ιδιαίτερη θλίψη αποχαιρετά τον...

Προοπτικές ανάπτυξης ποδηλατικού τουρισμού στην Κίσσαμο

Ο ποδηλατικός τουρισμός μπορεί να συμβάλλει στην προσέλκυση υψηλού...

Επίκαιρα θέματα – Έσχατες λύσεις

Του Δημήτρη Κ. Τυραϊδή * Στην ηλικία που είμαι σήμερα...