Για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων μίλησε ο Παντελής Καπαρουδάκης

Κανένα σχόλιο

Ο υποψήφιος Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Παντελής Καπαρουδάκης, συμμετέχοντας στην εκπομπή ”Κρήτη ώρα 3” της κ. Βίκυς Παπαδογιαννάκη και σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, ανέδειξε με γλαφυρό τρόπο το μείζον θέμα που έχει προκύψει με την μη καταβολή των επιδοτήσεων – εξωτικής και ενιαίας ενύσχισης, σε ένα μεγάλο ποσοστό κτηνοτρόφων του νομού Χανίων, που αδυνατούν να συντηρήσουν τα κοπάδια τους και εν μέσω των ακραίων καιρικών φαινομένων το πρόβλημα γίνεται ακόμα εντονότερο.

Όπως ο ίδιος δήλωσε, μεταφέρει την κραυγή αγωνίας των εκατοντάδων κτηνοτρόφων, που κινδυνεύουν άμεσα να καταστραφεί ολοκληρωτικά όχι μόνο η παραγωγή τους, αλλά και το ζωικό τους κεφάλαιο.

Παράλληλα απευθύνει έκληση στον Περιφεριάρχη, τους Αντιπεριφερειάρχες, τους Δημάρχους, αλλά ακόμα και τα φιλοζωικά σωματεία, να παρέμβουν, ώστε να καταβληθούν άμεσα οι οφειλόμενες επιδοτήσεις, για να αποτραπεί ο κίνδυνος που απειλεί τα ζώα από έλειψη τροφής.

"Sponsored links"

Επέκρινε δε τους κυβερνητικούς Βουλευτές για ολιγορία και ζήτησε την παρέμβασή τους, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα που με την δική τους θετική  ψήφο, στην λαοκτόνα μνημονιακή πολιτική έχει δημιουργηθεί.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live