Για τη δηλητηρίαση ζώων στην περιοχή της Χρυσής Ακτής

Κανένα σχόλιο

Οι Οικολόγοι Πράσινοι Χανίων καταδικάζουν έντονα την εγκληματική πράξη της  πρόσφατης δηλητηρίασης ζώων στην περιοχή της Χρυσής Ακτής στις το βράδυ της 11 Σεπ 2013.

Το βάρβαρο αυτό φαινόμενο που επαναλαμβάνεται τις τελευταίες χρονιές  στην περιοχή των Αγ.Αποστόλων και Χρυσής Ακτής  (αλλά και σε άλλες περιοχές του νομού)  υποβιβάζει τον πολιτισμό και την ανθρώπινή μας αξιοπρέπεια , δυσφημεί την πόλη μας και πρέπει να σταματήσει.

Καλούμε τις αρμόδιες αρχές να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την άμεση ανεύρεση των δραστών και την παραπομπή τους στη δικαιοσύνη και τον Δήμο Χανίων  να αναλάβει τις ευθύνες του και να προχωρήσει στις ενέργειες που υποχρεούται από τον νόμο ως αναφορά το θέμα των αδέσποτων ζώων.

"Sponsored links"

Οικολόγοι Πράσινοι Χανιων – Πολιτική Κίνηση Χανίων

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live