Γιγαντοπανό στα τείχη για τα F16 πάνω από τις στέγες των Χανίων | Φωτό

Κανένα σχόλιο

Πανό αναρτήθηκε στα βυζαντινά τείχη κάτω από την Κατάληψη Rosa Nera σχετικά με τις χαμηλές πτήσεις πάνω από τις στέγες αεροπλάνου F-16 Block.

Στο πανό αναφέρεται:

Ο πόλεμος χαράζεται:

"Sponsored links"

α) σε χάρτες

β) στον ουρανό

γ) σε ήχους που τρομάζουν τα παιδιά

Επίσης, υπάρχει τμήμα ζωγραφιάς – διαμαρτυρίας παιδιού στην οποία τροχονόμος κρατώντας το σήμα του STOP στέκει μπροστά από αεροπλάνο.

Δείτε και φωτογραφία που αποτυπώνει τη χαμηλή πτήση του αεροπλάνου πάνω από τις στέγες των σπιτιών κατά τη διάρκεια των επιδείξεων:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live