Γιώργος Κιμούλης: Κινούμαι δικαστικά, δεν κάνω πίσω – «Εξισώνει τον εαυτό της, επειδή στενοχωρήθηκε, με τη Σοφία Μπεκατώρου»

Κανένα σχόλιο

Νομικά κινείται ο Γιώργος Κιμούλης μετά τις καταγγελίες της Ζέτα Δούκα σε πρωινή εκπομπή ότι ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης άσκησε σε βάρος της λεκτική και σωματική βία κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους σε θεατρική παράσταση το 2008.

«Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει. Ένα βράδυ, όταν καιγόταν η Αθήνα με τα γεγονότα για τον Γρηγορόπουλο, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν πήγα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε ’Οκ, πάμε τρίτο κουδούνι», είπε ειδικότερα η Ζέτα Δούκα.

Ο  Γιώργος Κιμούλης αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς της Ζέτας Δούκα, κάνει λόγο για ανθρωποφαγία και δηλώνει στη HuffPost: «Κινούμαι δικαστικά. Δεν κάνω πίσω. Ακόμη και συγγνώμη να ειπωθεί. Το τραγικό είναι ότι με τη συγκεκριμένη κυρία ούτε καν έχω τσακωθεί». Και συμπληρώνει: «Εξισώνει τον εαυτό της, επειδή στενοχωρήθηκε, με τη Σοφία Μπεκατώρου».

"Sponsored links"

Σε ερώτηση της HuffPost εάν η ένταση -που ενυπάρχει σε εργασιακές συνθήκες ειδικών απαιτήσεων, άρα και πίεσης, όπως στο θέατρο- κατέληξε εν προκειμένω σε λεκτική, ακόμη και σωματική βία, ο Γιώργος Κιμούλης απαντά: «Ποτέ δεν το έκανα! Εάν την κλώτσησα;! Δεν έχω ακουμπήσει άνθρωπο. Στη δουλειά, δεν βρίζω. Ακόμη κι όταν ο συνάδελφος με κάνει έξαλλο -επειδή δεν μαθαίνει τα λόγια, επειδή ενδεχομένως βαριέται- δεν μπορώ να βρίσω. Όσο απαιτητικός και να’ μαι στη δουλειά, όσο απότομος», σημείωσε.

«Πέρα από το συγκεκριμένο θέμα, επειδή δεν θέλω να μιλάω μόνο για μένα, το δικό μου ζήτημα θα το λύσω κάνοντας αγωγή και μήνυση, υπάρχει κάτι πολύ πιο σοβαρό κι αυτό είναι ότι μειώνεται η σωστή πράξη της Μπεκατώρου. Και το χειρότερο, το πιο επικίνδυνο, είναι ότι μετά από  λίγο, λόγω της φλυαρίας -γιατί καταγγελίες θα κάνουν διάφοροι- η πραγματική κακοποίηση δεν θα ακούγεται. Πόσες φορές έχετε τσακωθεί εσείς στη δουλειά σας; Πόσες φορές έχετε διαφωνήσει, σας έχουν απαξιώσει και πόσες φορές έχουν απαξιώσει εμένα; Ας μην φτάσουμε στο σημείο να ονομάζουμε τα πάντα κακοποίηση», κατέληξε ο Γιώργος Κιμούλης.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις