21.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για τον Αναγνωστόπουλο – Η ύπαρξη τρίτου προσώπου και η νέα εκδοχή του δολοφόνου

Ημερομηνία:

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μετά τη συνέντευξη του πατέρα της Καρολάιν και τους υπαινιγμούς ότι η οικογένεια ξέρει πολλά περισσότερα για το πραγματικό κίνητρο του δράστη αλλά και για ένα «μυστικό» που ενδεχομένως να γνώριζε η Καρολάιν, ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε στο Mega την ύπαρξη τρίτου προσώπου στην σχέση τους.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, η οικογένεια της Καρολαίν μαζί με τους νομικούς της εκπροσώπους, ερευνούσε φήμες για σχέση, επαφή ή γνωριμία του 33χρονου με γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον.

Το όνομα της γυναίκας αυτής, η οποία είναι γύρω στα 40, είναι γνωστό στις Αρχές, με την έρευνα γύρω από την σχέση της 40χρονης με τη δολοφονία της Καρολάιν, να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ίδια ωστόσο, μέσω του νομικού της εκπροσώπου, υπογραμμίζει ότι η επαφή της με τον πιλότο «ουδεμία σχέση έχει με την ερευνώμενη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν».

Από την ίδια έρευνα προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα που ερευνά η αστυνομία, δεν προκύπτει κανένα στοιχείο από το κινητό και τα ψηφιακά ίχνη του 33χρονου, επαφής με τη 40χρονη γυναίκα.

Ωστόσο, οι Αρχές ερευνούν περαιτέρω τη συγκεκριμένη σχέση μεταξύ των δύο, εξετάζοντας επιπλέον ψηφιακά πειστήρια.

Το δεύτερο στοιχείο το οποίο ερευνάται, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να επαληθεύεται, είναι η νέα εκδοχή που φέρεται να διακινεί εντός της φυλακής ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος.

Τις τελευταίες ημέρες φέρεται να λέει σε συγκρατούμενούς του πως άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι της 20χρονης Καρολάιν και την σκότωσαν γιατί υπήρχαν οικονομικές διαφορές και εκκρεμότητες με τον ίδιο από κάποια παράνομη πράξη, με τους δράστες να λειτουργούν εκδικητικά εξ’ ονόματος του Αναγνωστόπουλου.

Ωστόσο, η μέχρι τώρα έρευνα δεν έχει δείξει στοιχείο εισβολής στο σπίτι του δράματος, με τις Αρχές να εξετάζουν προσεκτικά όλα τα διαθέσιμα στοιχεία που προκύπτουν συνεχώς.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού Τύπου ο πιλότος ίσως να ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών. Κληθείς να απαντήσει σε ερώτηση για τα κίνητρα του δράστη, όπως και για τις σχετικές αναφορές του βρετανικού Τύπου, ο πατέρας της Καρολάιν επεσήμανε: «Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δεν θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

“Τρέχει” η έκδοση των συντάξεων που εκκρεμούν στην Κρήτη – 252 υποθέσεις στα Χανιά

Σε 1161 ανέρχονται οι εκκρεμείς συντάξεις σε επίπεδο Κρήτης,...

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση μετά τα ισόβια – Σε κλάματα ξέσπασε η μητέρα της, αμίλητος ο Δασκαλάκης

Σε ισόβια καταδίκασε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τη Ρούλα Πισπιρίγκου για...

Κουτσούμπας: Διευρύνεται ένα ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής του Μητσοτάκη – Να παλέψουμε για μια εναία Κύπρο

«Διευρύνεται ένα λαϊκό ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής» τόνισε ο...