26.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Αγόρασαν οικόπεδο 12 στρεμμάτων στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν δηλώσει ουκ ολίγες φορές την αγάπη που έχουν για την Κρήτη. Έτσι, τώρα, όπως έγινε γνωστό μέσα από το «Πρωινό» και το ρεπορτάζ του Γιάννη Μαλλιαρού, το ζευγάρι προχώρησε στην αγορά ενός οικοπέδου έκτασης 12 στρεμμάτων.

Όπως έγινε γνωστό, το οικόπεδο βρίσκεται στην περιοχή Γεράνι στο Ρέθυμνο, έχει απόσταση 1,5 χιλιόμετρο από τη θάλασσα και έχει εξαιρετική θέα προκειμένου να χτίσουν την εξοχική τους κατοικία.

Πιθανότατα, ο καλός φίλος του ζευγαριού της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, Μανώλης Κονταρός να βοήθησε στην αγορά συστήνοντάς τους τον μεσίτη με τον οποίο έκαναν τη συμφωνία για την αγορά του οικοπέδου.

YouTube video player

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ