23.8 C
Chania
Tuesday, October 1, 2024

Δηλώσεις Νότη Μαριά

Ημερομηνία:

ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ

«Η κυβέρνηση συνεχίζει τον Χριστουγεννιάτικο εμπαιγμό με θύμα αυτή τη φορά τους συνταξιούχους καθώς πανηγυρίζει ότι χορηγεί το εφάπαξ των δημοσίων υπαλλήλων ενώ στην πραγματικότητα με τις τελευταίες ρυθμίσεις της τους έχει πετσοκόψει το εφάπαξ κατά 40%.

Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω μέλι.»

ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΜΑΡΑ

«Ο κ. Σαμαράς αφού βούλιαξε τη χώρα και οδήγησε τον Έλληνα οικογενειάρχη στα όρια της φτώχειας και της εξαθλίωσης, σαν να ζει σε άλλη χώρα μιλά γενικόλογα για απογείωση της ελληνικής οικονομίας αντί να επιστρέψει ως κοινωνικό μέρισμα στον χειμαζόμενο ελληνικό λαό τα 4,1 δις ευρώ τα οποία κέρδισε η χώρα μας από την μείωση των επιτοκίων δανεισμού με τις χώρες της ευρωζώνης.»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ

«Το όψιμο ενδιαφέρον της τρόικας για το χτύπημα της φοροδιαφυγής είναι εντελώς υποκριτικό, αφού στο μεσοπρόθεσμο που έχουν εγκρίνει οι ίδιοι οι δανειστές και ψήφισε η τρικομματική συμμαχία, τα ποσά που προβλέπονται να εισπραχθούν από το χτύπημα της φοροδιαφυγής είναι ψιχία σε σχέση με τα μέτρα των 13,5 δις ευρώ που έχουν ληφθεί σε βάρος των ανέργων και των χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων.»

ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

«Οι όψιμες υποκριτικές υποσχέσεις της κυβέρνησης για δήθεν λήψη μέτρων ανακούφισης του χειμαζόμενου ελληνικού λαού δεν πείθει τα εκατομμύρια των ανέργων, των μισθωτών και συνταξιούχων συμπολιτών μας που δεν μπορούν αυτοί και οι οικογένειές τους να αντιμετωπίσουν και τις πιο στοιχειώδεις βιοτικές τους ανάγκες.»

ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

«Οι μνημονιακοί πολιτικοί κύκλοι αφού επί 20 και πλέον μήνες με έκνομες μεθοδεύσεις κάλυψαν τους διάφορους πολιτικούς και οικονομικούς παράγοντες του τόπου που εμπλέκονται στη λίστα Λαγκάρντ, βρίσκονται πλέον αυτοί και οι προστατευόμενοι τους έκθετοι ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης και του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ο κύβος ερρίφθη».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ

«Παρά τις μεγαλόστομες υποσχέσεις της κυβέρνησης συνεχίζονται αμείωτα τα προβλήματα στον τομέα της Υγείας, αφού από τη νέα δόση το υπουργείο Οικονομικών τελικά διέθεσε στον ΕΟΠΥΥ μόνο 180 εκατ. ευρώ για την εξόφληση των χρεών του αντί των 2 δις ευρώ που απαιτούνται για την χρηματοδότηση της εύρυθμης λειτουργίας του.»

ΑΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΣΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ

«Το σήριαλ της Λίστας Λαγκάρντ πρέπει να λάβει τέλος.

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορούν ελεύθεροι όσοι παρανόμησαν με τις πράξεις ή παραλείψεις τους στην υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ.

Ο ελληνικός λαός απαιτεί άμεσα την παραδειγματική τους τιμωρία από τα αρμόδια κατά το Σύνταγμα δικαστήρια και τη δήμευση των περιουσιών τους.»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο Κέντρο Κβαντικής Επιστήμης και Τεχνολογιών ιδρύεται στο ΙΤΕ Κρήτης

To Κέντρο θα συμβάλει σημαντικά στην απόκτηση υψηλής ποιότητας...

Χανιά: 45 χρόνια από την έκρηξη του “Πανορμίτη” στο λιμάνι της Σούδας

Σαραντα-πέντε χρόνια συμπληρώνονται από την τεράστια έκρηξη στο μότορσιπ...

Χανιά: 18ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Στις 4-5 Οκτωβρίου στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας

Την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί, στο Πάρκο...