14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Άρχισα ψυχοθεραπεία λόγω της επιτυχίας των “Απαράδεκτων”»

Ημερομηνία:

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου βρέθηκε η Δήμητρα Παπαδοπούλου το βράδυ της Πέμπτης (26/5). Η ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας, μίλησε στον οικοδεσπότη του «Ενώπιος Ενωπίω» τόσο για τη θρυλική σειρά των «Απαράδεκτων» όσο και για άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Αναφορικά με την εμβληματική σειρά που φέρει την υπογραφή της και σημάδεψε μια ολόκληρη εποχή, είπε αρχικά: «Δεν εισέπραξα την επιτυχία που έκαναν οι “Απαράδεκτοι” πάρα πολύ φυσιολογικά. Ταράχτηκα πολύ γιατί ήμουν ένα πολύ μοναχικό και περιθωριακό παιδί στα Εξάρχεια με πολύ κλειστές παρέες, αλλού ντ’ αλλού και ξαφνικά με αυτό περπατούσα στον δρόμο και μου έλεγαν όλοι “γεια σου Δήμητρα”. Κάτι που δεν είναι απλό για έναν άνθρωπο που ζει στο περιθώριο. Τα έπαιξα! Εκεί ήταν πολύ μεγάλο δώρο για να μπορέσω να το διαχειριστώ για την ηλικία και το background μου. Κρύφτηκα, σηκώθηκα και έφυγα, πήγα στο σπίτι μου, έκανα ψυχοθεραπεία και σκεφτόμουν πώς θα διαχειριστώ όλο αυτό το πράγμα. Που ενώ ήμουν ένα παιδί που μπορούσα να πάω κάπου, να κάνω πλάκα στον απέναντι και να του πω πως είμαι αρχαιολόγος, ξαφνικά δεν μπορούσα να το κάνω γιατί με ήξεραν όλοι. Άρα αυτό με καπέλωνε και δεν μπορούσε να βγει ούτε η τρέλα μου, ούτε η προσωπικότητά μου και δεν μπορούσα να περάσω ωραία. Άμα δεν μίλαγα στους ανθρώπους, με έλεγαν σνομπ που εν τω μεταξύ δεν είμαι και πολύ κοινωνική».

Με τη θρυλική σειρά του Mega να «είναι η πιο ολοκληρωμένη ομάδα που έχει τύχει να δουλέψει ever», η Δήμητρα Παπαδοπούλου ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει περίπτωση κάποια επιστροφής τους καθώς κάποια πράγματα είναι άπαξ και μοναδικά.

Στη διάρκεια της όμορφης κουβέντας, ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος μίλησε για τη συνεργασία τους, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον αείμνηστο Βλάσση Μπονάτσο.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου πάγωσε με βίντεο που προβλήθηκε με τον σπουδαίο Βλάσση και μετά το τέλος της προβολής είπε: «Σαν τώρα να μας μιλάει! Εγώ δεν τη θυμόμουν αυτή τη δήλωση του Βλάσση, αλλά νομίζω πως τώρα μας μίλησε, δεν πάμε καλά. Δεν υπάρχει χρόνος, έτσι; Είναι εδώ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή έπειτα από ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τον γάμο τονίζοντας πως ο πατέρας της δεν είχε ποτέ τον καημό να τη δει να ντύνεται νύφη -κάτι που εντυπώθηκε στο υποσυνείδητό της.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...