Δήμος Ρεθύμνου: Σχολικά είδη σε 75 μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού

Κανένα σχόλιο

Χαμόγελα και ικανοποίηση πρόσφερε το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Ρεθύμνης (Σύμπραξη Δ. Ρεθύμνης και ΑΜΚΕ «Ξένιος Ζευς») σε 75 μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων του Ρεθύμνου.

Ειδικότερα, την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρεθύμνης, διανεμήθηκαν στους μικρούς ωφελούμενους της Δομής – Μέλη 52 οικονομικά ευάλωτων οικογενειών του Δήμου μας, σχολικά είδη (τσάντα, τετράδια, μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόροι, όργανα γεωμετρίας, γόμα, ξύστρα, αριθμομηχανή, στυλό, μολύβια).

Τα στελέχη της Δομής προσέφεραν στα παιδιά βασικά σχολικά είδη μαζί με τις ευχές τους για καλή σχολική χρονιά, πρόοδο και εκπλήρωση των στόχων τους.

"Sponsored links"

Η δράση, η οποία αφορούσε μαθητές /τριες Δημοτικού Σχολείου, δεν θα ήταν δυνατή δίχως την πολύτιμη συνδρομή τοπικών επιχειρήσεων, συλλόγων αλλά και μεμονωμένων πολιτών που προσφέρουν ανιδιοτελώς, συστηματικά, διακριτικά και συχνά ανώνυμα, είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία διανέμει το Κοινωνικό Παντοπωλείο στους, διαρκώς αυξανόμενους, ωφελούμενους του.

Είναι συγκινητική η διαπίστωση ότι ακόμη και σε χαλεπούς καιρούς, η ρεθεμνιώτικη κοινωνία, διατηρεί τη συνοχή της, καλλιεργεί το αίσθημα του μοιράζεσθαι, υποστηρίζει εμπράκτως τα αδύναμα μέλη της και δίδει μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Ο Δήμος Ρεθύμνης, η Κοινωνική Υπηρεσία κι η αρμόδια Αντιδήμαρχος Δρ. Άννα Ελευθεριάδου-Γκίκα ευχαριστούν θερμά τους δωρητές και υποστηρικτές του κοινωνικού τους έργου, οι οποίοι αναδεικνύουν την αξία του εθελοντισμού και της προσφοράς στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας ικανής να παράσχει ασφάλεια, εμπιστοσύνη και αγάπη στα Μέλη της.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live