Δίπλα στους εργαζόμενους η ΔΗΠΑΚ Χανίων

Κανένα σχόλιο

Η ΔΗΠΑΚ Χανίων συμπαραστέκεται και συμμετέχει στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων όλων των κλάδων και όλων των κοινωνικών ομάδων που αντιστέκονται στην ανελέητη επίθεση που δέχονται από την βάρβαρη πολιτική της κατοχικής συγκυβέρνησης, που μπροστά στο δίλημα -την εύνοια των τοκογλύφων κατακτητών η την γενοκτονία των Ελλήνων- επιλέγει να εφαρμόσει το δεύτερο για να κερδίσει το πρώτο.
Η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων καλεί όλους τους Έλληνες ενωμένοι να δώσουν τον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας και να μην πέσουν στην ίδια παγίδα που έπεσαν οι πρόγονοι μας παλιότερα, που στήνεται με μεγάλη μεθοδικότητα από τα ίδια κέντρα εξουσίας, που είναι ο εθνικός διχασμός και στην συνέχεια ένας νέος εμφύλιος.
Η μοναδική ελπίδα σωτηρίας για εμάς τα παιδιά και τα εγγόνια μας είναι η ομόνοια, η αλληλοστήριξη, η αγάπη για τον συνάθρωπο ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, χρώματος, φυλής, αλλά κυρίως η ενωμένη αντίσταση στην άδικη επίθεση που δέχεται η πατρίδα μας.
ΜΗΝ πέσουμε θύματα του δόγματος “Διαίρει και Βασίλευε”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live