ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε Χανιά και Ηράκλειο το Σάββατο

Κανένα σχόλιο

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο, Σάββατο 12 Νοεμβρίου σε περιοχές των νομών Χανίων και Ηρακλείου  καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο νομό Χανίων

Από 8:00 π.μ. έως 8:30 π.μ.: Στην Χρυσοπηγή, στον Κάλυκα, στις Μουρνιές, στις Βάντες, στην Παναγιά, στο Γέρο Λάκκο, στο χωριό Κάμποι, στο Κατοχώρι, στη Μαλαξα.

"Sponsored links"

Από 2:30 έως 3:00 μ.μ.: Στην Χρυσοπηγή, στον Κάλυκα, στις Μουρνιές, στις Βάντες, στην Παναγιά, στον Γέρο Λάκκο, στο χωριό Κάμποι, στο Κατοχώρι, στη Μαλαξα.

Στον νομό Ηρακλείου

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ.: Στην Αγ. Τριάδα, στις περιοχές του Ι. Ν. Αγ. Τριάδας και του Ευρωπαϊκού σχολείου και στις οδούς Αρετής Νιότη, Σαββαθιανών, Παλμέτη, Σαμουήλ Χάους, Κοκκινίδη, Κουρτίκα και Βουρδουμπάδων.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live