Δεκατέσσερις διμοιρίες ΜΑΤ σε Λέσβο και Χίο στέλνει η κυβέρνηση: Στόχος η επιβολή της τάξης “με κάθε κόστος”

Κανένα σχόλιο

Επτά διμοιρίες αποκατάστασης τάξης στέλνει η κυβέρνηση σε Λέσβο και Χίο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας το nisi.gr, προκειμένου να να επιβάλουν «με κάθε κόστος» -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά- τη  δημιουργίας της υπερδομής για 7.000 πρόσφυγες και μετανάστες στην περιοχή Καβακλή – Καράβα.

Μάλιστα στη Λέσβο επικεφαλής θα είναι ο Διοικητής των ΜΑΤ υπό τον κωδικό Α300. Ανάλογος αριθμός αστυνομικών δυνάμεων θα σταλεί και στη Χίο με επικεφαλής τον Υποδιοικητή των ΜΑΤ.

Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να «καθαρίσει» -αναφέρει η ιστοσελίδα- πολύ σύντομα τις όποιες αντιδράσεις υπάρξουν αφού επιλέγεται η σύγκρουση να είναι μικρής χρονικής διάρκειας μια και η αποχώρηση από Αθήνα και Θεσσαλονίκη 14 διμοιριών επίλεκτων δυνάμεως αστυνόμευσης προβληματίζει τις αρχές.

"Sponsored links"

Ας σημειωθεί ότι αύριο Δευτέρα ανοίγουν οι προσφορές της απευθείας ανάθεσης του έργου της περίφραξης του επιταγμένου χώρου και της δημιουργίας υποδομών. Γεγονός που σημαίνει ότι μέσα στην εβδομάδα μπορούν να αρχίσουν οι εργασίες.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις