Δεν εμφάνισε θρόμβωση η νοσηλεύτρια από τα Χανιά μετά από τον εμβολιασμό της

Κανένα σχόλιο

Αν και αρχικά είχαν εκφραστεί φόβοι ότι η 66χρονη νοσηλεύτρια από τα Χανιά παρουσίασε θρόμβωση η οποία σχετίζεται με τον εβολιασμό της, καθώς παρουσιασε πρόβλημα και στα δυο κάτω άκρα της, τελικώς και μετά από σειρά εξετάσεων τις οποίες έκανε, διαπιστώθηκε ότι οι φόβοι δεν είχαν βάση.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του νοσοκομείου επρόκειτο για “λάθος συναγερμο” αφού άλλωστε και το εμβόλιο με το οποίο εμβολιάστηκε δεν έχει σχετιστεί με περιστατικά θρομβώσεων με τους γιατρούς να εξετάζουν το ενδεχόμενο αρθρίτιδας ισχίου.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, δε διατρέχει κίνδυνο η ζωή της.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live